,, ,

Jandarmadan düzensiz göçmenlere yönelik denetim

Gündem 13.07.2023 - 10:06, Güncelleme: 13.07.2023 - 10:06 3374+ kez okundu.
 

Jandarmadan düzensiz göçmenlere yönelik denetim

Jandarmadan düzensiz göçmenlere yönelik denetim
Jandarma ekiplerince kent genelinde düzensiz göçmenlere yönelik denetim yapıldı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin düzensiz göçmenlere yönelik çalışması kapsamında, metro istasyonlarının giriş çıkışları, park ve bahçeler ile demir yolları kontrol edildi. Denetimlerde, yabancı uyruklulara yönelik kimlik, vize , oturma izni ve kayıtlı oldukları kentin dışında olup olmadıklarına yönelik belgeleri incelendi. Jandarma ekiplerinin, düzensiz göçmenlere yönelik çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.
Jandarmadan düzensiz göçmenlere yönelik denetim

Jandarma ekiplerince kent genelinde düzensiz göçmenlere yönelik denetim yapıldı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin düzensiz göçmenlere yönelik çalışması kapsamında, metro istasyonlarının giriş çıkışları, park ve bahçeler ile demir yolları kontrol edildi.

Denetimlerde, yabancı uyruklulara yönelik kimlik, vize , oturma izni ve kayıtlı oldukları kentin dışında olup olmadıklarına yönelik belgeleri incelendi.

Jandarma ekiplerinin, düzensiz göçmenlere yönelik çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.