,, ,

Jandarma Safranbolu'da Uyuşturucu Operasyonu: 109 Hap Ele Geçirildi

Asayiş 26.04.2024 - 15:54, Güncelleme: 26.04.2024 - 15:54 2718 kez okundu.
 

Jandarma Safranbolu'da Uyuşturucu Operasyonu: 109 Hap Ele Geçirildi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir şahıs üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 adet sentetik ecza ele geçirildi.
Karabük 'ün Safranbolu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir şahıs üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 adet sentetik ecza ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Safranbolu ilçesine bağlı Toprakcuma bölgesinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 adet sentetik ecza ele geçirildi. Uyuşturucu hap ele geçirilen şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Mahkemece serbest bırakılan şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir şahıs üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Karabük 'ün Safranbolu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir şahıs üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Safranbolu ilçesine bağlı Toprakcuma bölgesinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Uyuşturucu hap ele geçirilen şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Mahkemece serbest bırakılan şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.