,, ,

Jandarma Mensupları Şehit Gazi Ve Aileleri Vakfı'ndan Anıtkabir Ziyaret

Gündem 20.09.2022 - 15:06, Güncelleme: 20.09.2022 - 15:06 5316+ kez okundu.
 

Jandarma Mensupları Şehit Gazi Ve Aileleri Vakfı'ndan Anıtkabir Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü kutlamalarında Jandarma Mensupları Şehit Gazi Ve Aileleri Vakfı Başkanı Savaş KARABALİ ve Vakıf heyeti ile birlikte Anıtkabir’de Atamızın huzuruna çıkıp mozoleye çelenk bıraktı
19 Eylül Gaziler Günü kutlamalarında Jandarma Mensupları Şehit Gazi Ve Aileleri Vakfı Başkanı Savaş Karabali ve Vakıf heyeti ile birlikte Anıtkabir’de Atamızın huzuruna çıkıp mozoleye çelenk bıraktı. Anıtkabir özel anı defterini imzalayan Savaş Karabali  “Aziz Atatürk, İstiklal mücadelesindeki üstün kararlılığınızdan dolayı Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından şahsınıza mareşallik rütbesi ile birlikte gazilik unvanı verilişinizin 101.yıl dönümünüzü ve gaziler gününüzü anmak üzere huzurunuzdayız. Şehitlik ve gazilik kahraman milletimizin her ferdinin asırlar boyunca erişmeyi dilediği en yüce makamlardır. Aziz milletimiz, İstiklal uğrunda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı olarak görmüştür.  Atalarımızın kanlarıyla suladığı vatan toprakları mukaddes bir emanettir. Bizler de bu bilinç içerisinde vatanımız için ödenen bedelleri daima hatırlayacak, birlik ve bütünlük içerisinde milletimizi yüceltme azim ve kararlılığındayız. Bu anlamlı günde gazilerimize minnet duygularımızda şükranlarımızı sunarken, tüm şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun. Büyük Atatürk, Türk Milleti olarak zatıâlinizi, silah arkadaşlarınızı, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet şükran ve tazimle anıyor, huzurunuzda saygıyla eğiliyoruz.”  Yazarak imzaladı.  Bugünün anlam ve önemi açısından, Jandarma Mensupları Şehit Gazi ve Aileleri Vakfı olarak yaptıkları tüm etkinlik ve faaliyetlerin şehit ve gazilerimizin ruhlarını şad etmek ve geride bıraktıkları emanetlere gereği gibi sahip çıkabilmek olduğunu belirten KARABALİ, tüm engellemelere rağmen çalışmalarına devam edeceklerini beyan etti.  Haber : Güneş Altuner
19 Eylül Gaziler Günü kutlamalarında Jandarma Mensupları Şehit Gazi Ve Aileleri Vakfı Başkanı Savaş KARABALİ ve Vakıf heyeti ile birlikte Anıtkabir’de Atamızın huzuruna çıkıp mozoleye çelenk bıraktı

19 Eylül Gaziler Günü kutlamalarında Jandarma Mensupları Şehit Gazi Ve Aileleri Vakfı Başkanı Savaş Karabali ve Vakıf heyeti ile birlikte Anıtkabir’de Atamızın huzuruna çıkıp mozoleye çelenk bıraktı. Anıtkabir özel anı defterini imzalayan Savaş Karabali 
“Aziz Atatürk, İstiklal mücadelesindeki üstün kararlılığınızdan dolayı Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından şahsınıza mareşallik rütbesi ile birlikte gazilik unvanı verilişinizin 101.yıl dönümünüzü ve gaziler gününüzü anmak üzere huzurunuzdayız. Şehitlik ve gazilik kahraman milletimizin her ferdinin asırlar boyunca erişmeyi dilediği en yüce makamlardır. Aziz milletimiz, İstiklal uğrunda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı olarak görmüştür. 


Atalarımızın kanlarıyla suladığı vatan toprakları mukaddes bir emanettir. Bizler de bu bilinç içerisinde vatanımız için ödenen bedelleri daima hatırlayacak, birlik ve bütünlük içerisinde milletimizi yüceltme azim ve kararlılığındayız. Bu anlamlı günde gazilerimize minnet duygularımızda şükranlarımızı sunarken, tüm şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.


Büyük Atatürk, Türk Milleti olarak zatıâlinizi, silah arkadaşlarınızı, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet şükran ve tazimle anıyor, huzurunuzda saygıyla eğiliyoruz.”  Yazarak imzaladı. 
Bugünün anlam ve önemi açısından, Jandarma Mensupları Şehit Gazi ve Aileleri Vakfı olarak yaptıkları tüm etkinlik ve faaliyetlerin şehit ve gazilerimizin ruhlarını şad etmek ve geride bıraktıkları emanetlere gereği gibi sahip çıkabilmek olduğunu belirten KARABALİ, tüm engellemelere rağmen çalışmalarına devam edeceklerini beyan etti. 


Haber : Güneş Altuner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.