,, ,

İzmit Belediyesi sokak hayvanlarına besleme

Gündem 20.03.2022 - 13:47, Güncelleme: 20.03.2022 - 14:26 4115+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi sokak hayvanlarına besleme

İzmit Belediyesi sokak hayvanlarına besleme
İzmit Belediyesi, iki gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için besleme çalışmaları düzenliyor.  İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı. İzmit’i etkisi altına alan yoğun kar yağışında sokak hayvanlarına mama desteği verdi. Sokak hayvanlarını besleyen ekipler kentin farklı noktalarında besleme çalışmaları düzenledi.  EKİPLER SOKAK HAYVANLARININ YOĞUN OLDUĞU BÖLGELERDE  Vatandaşların olumsuz hava koşullarından en az şekilde etkilenmesi için mücadele eden İzmit Belediyesi, sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelerde besleme yaptı. Vatandaşları da bu zorlu kış şartlarında duyarlı olmaya davet ederek sokak hayvanları için kapının önüne bir kap mama ve bir kap su koyarak onlara destek olmalarını söylendi 
İzmit Belediyesi sokak hayvanlarına besleme

İzmit Belediyesi, iki gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için besleme çalışmaları düzenliyor. 

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı. İzmit’i etkisi altına alan yoğun kar yağışında sokak hayvanlarına mama desteği verdi. Sokak hayvanlarını besleyen ekipler kentin farklı noktalarında besleme çalışmaları düzenledi. 

EKİPLER SOKAK HAYVANLARININ YOĞUN OLDUĞU BÖLGELERDE 

Vatandaşların olumsuz hava koşullarından en az şekilde etkilenmesi için mücadele eden İzmit Belediyesi, sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelerde besleme yaptı. Vatandaşları da bu zorlu kış şartlarında duyarlı olmaya davet ederek sokak hayvanları için kapının önüne bir kap mama ve bir kap su koyarak onlara destek olmalarını söylendi 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.