,, ,

İyiliğin Gücüne İnanan Belediye Başkan Adayı, Engelli Çocuğu Ziyaret Etti

Gündem 14.11.2023 - 09:42, Güncelleme: 14.11.2023 - 09:48 2387+ kez okundu.
 

İyiliğin Gücüne İnanan Belediye Başkan Adayı, Engelli Çocuğu Ziyaret Etti

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Çetin, İyilik Gününde zihinsel ve bedensel engelli Deva’yı ziyaret etti. “Dünyayı iyilik kurtaracak” diyerek, iyiliğin bulaşıcı olduğunu vurguladı.
CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Çetin ve İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Melek Gözen ve başkan yardımcısı Musa Bektaş eşlik etti  İyilik Gününde zihinsel ve bedensel engelli daha doğmadan babası vefat eden 13 yaşındaki Deva'yı ziyaret etti. İbrahim Çetin ziyarette yaptığı açıklamada, "Dünyayı iyilik kurtaracak denir. Bu cümlenin arkasında derin anlamlar ve ifadeler bulunur. Çünkü iyilik yapmanın aynı zamanda bir karşılığı vardır ve ayrıca başka insanları da etkiler. Yani kısacası iyilik bulaşıcıdır ve aynı zamanda sevaptır." dedi. İbrahim Çetin Deva'nın yaşam hikayesine de dikkat çekerek, "Deva, daha doğmadan babası vefat etmiş, zihinsel ve bedensel engelli bir çocuk. Ancak, o hayata karşı dimdik durmayı başarmış bir örnek. Bu örnek, hepimize iyilik yapmanın gücünü gösteriyor." diye konuştu. Çetin, ziyaretin ardından Deva'ya hediyeler verdi.
CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Çetin, İyilik Gününde zihinsel ve bedensel engelli Deva’yı ziyaret etti. “Dünyayı iyilik kurtaracak” diyerek, iyiliğin bulaşıcı olduğunu vurguladı.

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Çetin ve İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Melek Gözen ve başkan yardımcısı Musa Bektaş eşlik etti 

İyilik Gününde zihinsel ve bedensel engelli daha doğmadan babası vefat eden 13 yaşındaki Deva'yı ziyaret etti.

İbrahim Çetin ziyarette yaptığı açıklamada, "Dünyayı iyilik kurtaracak denir. Bu cümlenin arkasında derin anlamlar ve ifadeler bulunur. Çünkü iyilik yapmanın aynı zamanda bir karşılığı vardır ve ayrıca başka insanları da etkiler. Yani kısacası iyilik bulaşıcıdır ve aynı zamanda sevaptır." dedi.

İbrahim Çetin Deva'nın yaşam hikayesine de dikkat çekerek, "Deva, daha doğmadan babası vefat etmiş, zihinsel ve bedensel engelli bir çocuk. Ancak, o hayata karşı dimdik durmayı başarmış bir örnek. Bu örnek, hepimize iyilik yapmanın gücünü gösteriyor." diye konuştu.

Çetin, ziyaretin ardından Deva'ya hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.