,, ,

İYİ Parti’nin Keçiören Meclis Üyesi Adayı Erhan Altınok'tan Seçim Öncesi Açıklamalar

Siyaset 25.03.2024 - 17:23, Güncelleme: 29.03.2024 - 09:49 15589+ kez okundu.
 

İYİ Parti’nin Keçiören Meclis Üyesi Adayı Erhan Altınok'tan Seçim Öncesi Açıklamalar

İYİ Parti’nin Keçiören Meclis Üyesi Adayı Erhan Altınok, Keçiören’in ihtiyaçlarını ve sorunlarını biliyor ve halkın desteğini hissediyor
İYİ Parti Keçiören Meclis üyesi adayı Erhan Altınok Keçiören’in ihtiyaçlarını ve yıllardır çektiği sorunları bildiğini ifade etti. Erhan Altınok “Keçiören’i biliyoruz, neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz, yıllardır çektiği sorunları biliyoruz. Hep birlikte çözüm üreteceğiz” dedi. Erhan Altınok Kıymetli Hemşerilerimizi Keçiörenin dürüst, çalışkan ve liyakt sahibi, Belediye Başkanı adayı Kemal Babuccu etrafında toplanmaya çağırdı. “Hep birlikte başaracağız” diyerek Keçiörenlilere çağrıda bulundu. Altınok, Keçiören’in sorunlarının çözümü için birlikte çalışacaklarını ve mutlaka başarıya ulaşacaklarını belirtti.    
İYİ Parti’nin Keçiören Meclis Üyesi Adayı Erhan Altınok, Keçiören’in ihtiyaçlarını ve sorunlarını biliyor ve halkın desteğini hissediyor

İYİ Parti Keçiören Meclis üyesi adayı Erhan Altınok Keçiören’in ihtiyaçlarını ve yıllardır çektiği sorunları bildiğini ifade etti. Erhan Altınok “Keçiören’i biliyoruz, neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz, yıllardır çektiği sorunları biliyoruz. Hep birlikte çözüm üreteceğiz” dedi.

Erhan Altınok Kıymetli Hemşerilerimizi Keçiörenin dürüst, çalışkan ve liyakt sahibi, Belediye Başkanı adayı Kemal Babuccu etrafında toplanmaya çağırdı. “Hep birlikte başaracağız” diyerek Keçiörenlilere çağrıda bulundu. Altınok, Keçiören’in sorunlarının çözümü için birlikte çalışacaklarını ve mutlaka başarıya ulaşacaklarını belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.