,, ,

İYİ Partili İdris Nebi Hatipoğlu İstifa Etti

Siyaset 02.11.2023 - 13:56, Güncelleme: 02.11.2023 - 13:56 5617+ kez okundu.
 

İYİ Partili İdris Nebi Hatipoğlu İstifa Etti

Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, İYİ Parti’den istifa ettiğini sosyal medyadan duyurdu
Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu sosyal medya hesabından açıklama yaparak İYİ Partiden istifa ettiğini duyurdu. Hatipoğlu, açıklamasında, "Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İYİ Parti ile genel seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım. Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i de bilgilendirerek İYİ Parti'den istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.
Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, İYİ Parti’den istifa ettiğini sosyal medyadan duyurdu

Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu sosyal medya hesabından açıklama yaparak İYİ Partiden istifa ettiğini duyurdu.

Hatipoğlu, açıklamasında, "Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İYİ Parti ile genel seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım. Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i de bilgilendirerek İYİ Parti'den istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.