,, ,

İYİ Parti'den çağrı tüm engelli öğretmenler atansın

Siyaset 12.08.2022 - 17:46, Güncelleme: 12.08.2022 - 17:46 6761+ kez okundu.
 

İYİ Parti'den çağrı tüm engelli öğretmenler atansın

2022 Ekpss öncesinde haklari olan atamayı istiyorlar
Atanamayan engelli öğretmenler konusunda açıklama yapan, İYİ Parti Mardin İl Başkan Yardımcısı Fuat Kızmaz, mart ayında yapılması beklenen engelli öğretmen atamalarında, toplam engelli öğretmen sayısı olan 2000 kişinin atanması gerektiğini söyleyerek yetkililere çağrıda bulundu. İYİ Parti Mardin İl Başkan yardımcısı Fuat Kızmaz " Engelli öğretmenlerin istihdam edilmesi bir gerekliliktir. Engelli kardeşlerimizin hayatın içinde ve devlet görevinde kendini bulması ise elzemdir. O yüzden Milli Eğitim Bakanlığı da tüm engelli öğretmenlerin göreve yerleşmesini hassasiyetle sağlamalıdır." ifadelerini kullandı. İYİ Parti Mardin İl Başkan Yardımcısı Fuat Kızmaz "Atama bekleyen engelli öğretmen kardeşlerimiz bilindiği üzere tüm zorluklarıyla yaşamın içindeler. Ellerinde olmayan nedenlerle dezavantajlılar. Yardım istemiyorlar, kimseye bir haksızlık yapılsın istemiyorlar. Emeklerinin, diplomalarının, başarılarının karşılığını istiyorlar" diyerek talepte bulundu.
2022 Ekpss öncesinde haklari olan atamayı istiyorlar

Atanamayan engelli öğretmenler konusunda açıklama yapan, İYİ Parti Mardin İl Başkan Yardımcısı Fuat Kızmaz, mart ayında yapılması beklenen engelli öğretmen atamalarında, toplam engelli öğretmen sayısı olan 2000 kişinin atanması gerektiğini söyleyerek yetkililere çağrıda bulundu.


İYİ Parti Mardin İl Başkan yardımcısı Fuat Kızmaz " Engelli öğretmenlerin istihdam edilmesi bir gerekliliktir. Engelli kardeşlerimizin hayatın içinde ve devlet görevinde kendini bulması ise elzemdir. O yüzden Milli Eğitim Bakanlığı da tüm engelli öğretmenlerin göreve yerleşmesini hassasiyetle sağlamalıdır." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Mardin İl Başkan Yardımcısı Fuat Kızmaz "Atama bekleyen engelli öğretmen kardeşlerimiz bilindiği üzere tüm zorluklarıyla yaşamın içindeler. Ellerinde olmayan nedenlerle dezavantajlılar. Yardım istemiyorlar, kimseye bir haksızlık yapılsın istemiyorlar. Emeklerinin, diplomalarının, başarılarının karşılığını istiyorlar" diyerek talepte bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.