,, ,

İYİ Parti Şırnak il başkanı Mehmet Yılmaz İlçi den önemli açıklama

Siyaset 27.09.2022 - 20:38, Güncelleme: 27.09.2022 - 20:43 5671+ kez okundu.
 

İYİ Parti Şırnak il başkanı Mehmet Yılmaz İlçi den önemli açıklama

İYİ Parti Şırnak il başkanı Mehmet Yılmaz İlçi den önemli açıklama
Bu gün Uludere İlçemizi ziyaret ettik. Bir kez daha Habur 2 Sınır Kapısının ne kadar önemli olduğunu vatandaş ile yaptığım sohbette anladım. İthalat ve İhracatın yapıldığı sınır kapıları,Türkiye’de sınır illerinde yaşayan insanların yaşam ihtiyaçlarının maliyetini daha aza düşürdüğü gibi sınır illerinde ticaretti de canlandırıyor. Dolayısıyla İstihdam ve milli gelirin artmasını sağlıyor. Hem sosyal hem ekonomik hem de İstihdam konusunda geri kalmış Güneydoğu Bölgemiz de, Habur 2 Sınır kapısından yeterince fayda sağlanamıyor. Özellikle Şırnak İli  ve Uludere, Beytüşşebap ilçeleri ile köylerinin büyük bir kısmı işsiz. İnsanların topluma faydalı bir birey olarak kazanılmasın da kendilerine sağlanan “iş imkanlarının” çok etkili olduğu inkar edilemeyecek kadar gerçek Bu açıdan da bakıldığında ”seçimlerden önce verilen sözlerin” hepsi hatırlanmalı.. Mehmet Yılmaz İlçi ; Fırsat İYİ ve liyakatlı uzmanlarca değerlendirilmeli ve Ülke ekonomisine kazandırılmalı.. İYİ Parti  nin İlimiz yapacağı ilk işlerden biri İstihdam sorununu çözmek olacaktır.. İYİ Partinin en önemli özelliklerinden biri LİYAKATLI bir kadroya sahip olması ve tüm işleri işin uzmanına/her hangi beklentisi olmayan ve işleri ŞEFAF bir şekilde yapacak olanlara teslim edecek olmasıdır..
İYİ Parti Şırnak il başkanı Mehmet Yılmaz İlçi den önemli açıklama

Bu gün Uludere İlçemizi ziyaret ettik. Bir kez daha Habur 2 Sınır Kapısının ne kadar önemli olduğunu vatandaş ile yaptığım sohbette anladım. İthalat ve İhracatın yapıldığı sınır kapıları,Türkiye’de sınır illerinde yaşayan insanların yaşam ihtiyaçlarının maliyetini daha aza düşürdüğü gibi sınır illerinde ticaretti de canlandırıyor. Dolayısıyla İstihdam ve milli gelirin artmasını sağlıyor.

Hem sosyal hem ekonomik hem de İstihdam konusunda geri kalmış Güneydoğu Bölgemiz de, Habur 2 Sınır kapısından yeterince fayda sağlanamıyor. Özellikle Şırnak İli  ve Uludere, Beytüşşebap ilçeleri ile köylerinin büyük bir kısmı işsiz. İnsanların topluma faydalı bir birey olarak kazanılmasın da kendilerine sağlanan “iş imkanlarının” çok etkili olduğu inkar edilemeyecek kadar gerçek


Bu açıdan da bakıldığında ”seçimlerden önce verilen sözlerin” hepsi hatırlanmalı.. Mehmet Yılmaz İlçi ; Fırsat İYİ ve liyakatlı uzmanlarca değerlendirilmeli ve Ülke ekonomisine kazandırılmalı.. İYİ Parti  nin İlimiz yapacağı ilk işlerden biri İstihdam sorununu çözmek olacaktır.. İYİ Partinin en önemli özelliklerinden biri LİYAKATLI bir kadroya sahip olması ve tüm işleri işin uzmanına/her hangi beklentisi olmayan ve işleri ŞEFAF bir şekilde yapacak olanlara teslim edecek olmasıdır..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.