,, ,

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti

Siyaset 01.08.2023 - 15:12, Güncelleme: 01.08.2023 - 15:12 4209+ kez okundu.
 

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı’ndan Büyükerşen’e ziyaret. Zafer Tuna, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret ederek, şehir ve ülke gündemini konuştu.
İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 'i ziyaret etti. Ziyarette, şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Büyükerşen'e misafirperverliği için teşekkür etti. Tuna, "Eskişehir'in gelişmesi ve kalkınması için birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarız" dedi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükerşen, " İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna 'ya ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyorum. Şehrimizin daha iyi bir yer olması için birlikte çalışacağız" dedi. Ziyarette, şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Başkan Büyükerşen ve Zafer Tuna , Eskişehir'in gelişmesi ve kalkınması için birlikte çalışabileceklerini ifade ettiler.
İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı’ndan Büyükerşen’e ziyaret. Zafer Tuna, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret ederek, şehir ve ülke gündemini konuştu.

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 'i ziyaret etti. Ziyarette, şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Büyükerşen'e misafirperverliği için teşekkür etti. Tuna, "Eskişehir'in gelişmesi ve kalkınması için birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarız" dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükerşen, " İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna 'ya ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyorum. Şehrimizin daha iyi bir yer olması için birlikte çalışacağız" dedi.

Ziyarette, şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Başkan Büyükerşen ve Zafer Tuna , Eskişehir'in gelişmesi ve kalkınması için birlikte çalışabileceklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.