,, ,

İyi Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar'dan 24 Kasım Öğretmen'ler Günü Mesajı

Siyaset 24.11.2022 - 10:10, Güncelleme: 24.11.2022 - 10:10 3469+ kez okundu.
 

İyi Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar'dan 24 Kasım Öğretmen'ler Günü Mesajı

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar 'dan 24 Kasım Öğretmen'ler Günü Mesajı
İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar 'dan 24 Kasım Öğretmen'ler Günü  Mesajı Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e ve bir toplumu inşa ettiğine inanan, görevini özveriyle yapan, öğretmen olmanın gururunu bir madalya gibi üzerinde taşıyan öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum. Mesleğinin kutsallığının farkında olan ve kendilerine emanet edilen küçücük kalpleri önce sevgiyle sonra bilgiyle dolduran Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Süleyman Akar ; Kişinin anne babasından sonra hayatındaki en önemli kişi olan öğretmenler bir ömür boyu unutulmuyor ve öğrettiği bilgilerin yanı sıra verdiği hayat dersleri kişinin önünde bir sokak lambası gibi onu aydınlatmaya devam ediyor. O dopdolu sevginiz her şeye değer öğretmenin şefkatli bakışları içimizi ısıtır.  Bugün hala ilkokula giden bir çocuk gibi hayal kurabiliyorsak, bunu size borçluyuz öğretmenim. Hayallerimizi sınırlamayan ve hedeflerimizde bizi destekleyen öğretmenimizin 24 Kasım öğretmenler günü'nüz kutlu olsun!
İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar 'dan 24 Kasım Öğretmen'ler Günü Mesajı

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar 'dan 24 Kasım Öğretmen'ler Günü  Mesajı Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e ve bir toplumu inşa ettiğine inanan, görevini özveriyle yapan, öğretmen olmanın gururunu bir madalya gibi üzerinde taşıyan öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.

Mesleğinin kutsallığının farkında olan ve kendilerine emanet edilen küçücük kalpleri önce sevgiyle sonra bilgiyle dolduran Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.

Süleyman Akar ; Kişinin anne babasından sonra hayatındaki en önemli kişi olan öğretmenler bir ömür boyu unutulmuyor ve öğrettiği bilgilerin yanı sıra verdiği hayat dersleri kişinin önünde bir sokak lambası gibi onu aydınlatmaya devam ediyor.

O dopdolu sevginiz her şeye değer öğretmenin şefkatli bakışları içimizi ısıtır. 

Bugün hala ilkokula giden bir çocuk gibi hayal kurabiliyorsak, bunu size borçluyuz öğretmenim. Hayallerimizi sınırlamayan ve hedeflerimizde bizi destekleyen öğretmenimizin 24 Kasım öğretmenler günü'nüz kutlu olsun!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.