,, ,

İYİ Parti Manisa Milletvekili Sunat: Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yılı kutlu olsun

Siyaset 24.07.2023 - 13:04, Güncelleme: 24.07.2023 - 13:04 3923+ kez okundu.
 

İYİ Parti Manisa Milletvekili Sunat: Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yılı kutlu olsun

İYİ Parti Manisa Milletvekili Sunat: Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yılı kutlu olsun
İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat , Lozan Barış Antlaşması ’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Sunat, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Cephede destanlar yazan şanlı ecdadımızın diplomasi zaferiyle taçlandırdığı Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yılı kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyorum. Lozan Barış Antlaşması, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu anlaşma ile Türkiye, bağımsızlığını kazanmış ve toprak bütünlüğünü korumuştur. Lozan Barış Antlaşması, aynı zamanda Türkiye’nin uluslararası alanda saygın bir devlet olarak kabul edilmesini sağlamıştır. Bu vesile ile Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yıl dönümünü kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyorum.”
İYİ Parti Manisa Milletvekili Sunat: Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yılı kutlu olsun

İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat , Lozan Barış Antlaşması ’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Sunat, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Cephede destanlar yazan şanlı ecdadımızın diplomasi zaferiyle taçlandırdığı Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yılı kutlu olsun.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyorum.

Lozan Barış Antlaşması, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu anlaşma ile Türkiye, bağımsızlığını kazanmış ve toprak bütünlüğünü korumuştur. Lozan Barış Antlaşması, aynı zamanda Türkiye’nin uluslararası alanda saygın bir devlet olarak kabul edilmesini sağlamıştır.

Bu vesile ile Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yıl dönümünü kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.