,, ,

İYİ Parti, Mahalli İdareler Seçimlerinde Sandık ve Seçim Güvenliğini Sağlamak İçin Harekete Geçti

Siyaset 04.09.2023 - 17:40, Güncelleme: 04.09.2023 - 17:43 3755+ kez okundu.
 

İYİ Parti, Mahalli İdareler Seçimlerinde Sandık ve Seçim Güvenliğini Sağlamak İçin Harekete Geçti

İYİ Parti, Mahalli İdareler Seçimleri için sandık ve seçim güvenliği çalışması yaptı. Aksakallı, seçmenleri adres bildirimine çağırdı.
İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Av. Sedat Aksakallı ve ekibi, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimlerinde sandık ve seçim güvenliğini sağlamak için sahaya indi. İlk toplantı 2 Eylül Cumartesi günü İYİ Parti Konya İl Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 14-28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sürecindeki sandık ve seçim güvenliği çalışmaları değerlendirildi. Toplantıya katılan ilçe başkanları, seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcıları ve ilçe seçim kurulu üyeleri sandık ve seçim güvenliği konusunda kendi ilçelerinde yaşadıkları sorunları dile getirdiler ve çözüm önerilerini tartıştılar. Seçim İşleri Başkanı Av. Sedat Aksakallı Mahalli İdareler Seçimlerinde adres değişikliği yapmış seçmenlerimizin bulundukları adreste oy kullanabilmeleri için seçimin takribi başlangıç tarihi olan 1 Ocak 2024’ten üç ay önce, yani 1 Ekim 2023 tarihine kadar adres bildirimlerini yapmaları gerektiğini hatırlattı ve bu konuda seçmenlerin bilgilendirilmesini istedi. İYİ Parti’nin Mahalli İdareler Seçimlerine bütün il ve ilçelerde güçlü adaylarla girmek konusundaki kararlılığını vurgulayan Aksakallı, şu ifadeleri kullandı: “İYİ Parti olarak, bütün il, ilçe ve beldelerde seçime güçlü adaylarla ve çözümlerle girmeye hazırlanıyoruz. Seçimlerde başarılı olmanın en önemli koşullarından biri de sandık ve seçim güvenliğini sağlayabilmek. Bu nedenle, gerek İlçe Seçim Kurullarında gerekse sandık kurullarında görev alacak partililerimize büyük sorumluluk düşüyor. Ocak ayında yeniden teşekkül edecek İlçe Seçim Kurullarına sağlıklı görevlendirme yapılması çok önemli. Mahalli İdareler Seçimlerinde sandıklarda görev yapacak sandık kurulu üyeleri ile müşahitleri titizlikle belirleyip eğitimlerini verelim. İlçe başkanlarımızın bir an önce çalışmaya başlamalarını rica ediyorum. Seçim İşleri Başkanlığı olarak ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizlere rehberlik etmeye ve destek olmaya hazırız. Ülkemiz ve partimiz için büyük önem taşıyan bu seçimde bütün ilçe başkanlıklarımızın görevlerini hakkıyla ve eksiksiz yerine getireceğinden hiç kuşkum yok.”
İYİ Parti, Mahalli İdareler Seçimleri için sandık ve seçim güvenliği çalışması yaptı. Aksakallı, seçmenleri adres bildirimine çağırdı.

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Av. Sedat Aksakallı ve ekibi, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimlerinde sandık ve seçim güvenliğini sağlamak için sahaya indi.

İlk toplantı 2 Eylül Cumartesi günü İYİ Parti Konya İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, 14-28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sürecindeki sandık ve seçim güvenliği çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıya katılan ilçe başkanları, seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcıları ve ilçe seçim kurulu üyeleri sandık ve seçim güvenliği konusunda kendi ilçelerinde yaşadıkları sorunları dile getirdiler ve çözüm önerilerini tartıştılar.

Seçim İşleri Başkanı Av. Sedat Aksakallı Mahalli İdareler Seçimlerinde adres değişikliği yapmış seçmenlerimizin bulundukları adreste oy kullanabilmeleri için seçimin takribi başlangıç tarihi olan 1 Ocak 2024’ten üç ay önce, yani 1 Ekim 2023 tarihine kadar adres bildirimlerini yapmaları gerektiğini hatırlattı ve bu konuda seçmenlerin bilgilendirilmesini istedi.

İYİ Parti’nin Mahalli İdareler Seçimlerine bütün il ve ilçelerde güçlü adaylarla girmek konusundaki kararlılığını vurgulayan Aksakallı, şu ifadeleri kullandı:

İYİ Parti olarak, bütün il, ilçe ve beldelerde seçime güçlü adaylarla ve çözümlerle girmeye hazırlanıyoruz. Seçimlerde başarılı olmanın en önemli koşullarından biri de sandık ve seçim güvenliğini sağlayabilmek. Bu nedenle, gerek İlçe Seçim Kurullarında gerekse sandık kurullarında görev alacak partililerimize büyük sorumluluk düşüyor. Ocak ayında yeniden teşekkül edecek İlçe Seçim Kurullarına sağlıklı görevlendirme yapılması çok önemli. Mahalli İdareler Seçimlerinde sandıklarda görev yapacak sandık kurulu üyeleri ile müşahitleri titizlikle belirleyip eğitimlerini verelim. İlçe başkanlarımızın bir an önce çalışmaya başlamalarını rica ediyorum. Seçim İşleri Başkanlığı olarak ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizlere rehberlik etmeye ve destek olmaya hazırız. Ülkemiz ve partimiz için büyük önem taşıyan bu seçimde bütün ilçe başkanlıklarımızın görevlerini hakkıyla ve eksiksiz yerine getireceğinden hiç kuşkum yok.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.