,, ,

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel: Milleti kuru ekmeğe muhtaç bıraktınız

Siyaset 05.09.2023 - 15:39, Güncelleme: 05.09.2023 - 15:39 3871+ kez okundu.
 

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel: Milleti kuru ekmeğe muhtaç bıraktınız

İYİ Parti’den zam yağmuruna tepki
İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel Kırıkkale 'de düzenlediği basın toplantısında, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi. Yüksel, "Milleti kuru ekmeğe muhtaç bıraktınız, çalışanı da emekliyi de derin yoksullukla karşı karşıya getirdiniz" dedi. Yüksel, hükümetin ekonomi politikalarının halkın belini büktüğünü belirterek, "Gittikçe hızlanan, hızlandıkça sofralardan daha fazla çalan bir zam yağmuruna tutulduk. Bu yağmur bereket getiren değil, bereket götüren bir yağmur" dedi. Çocukların beslenme çantasına yeterli besin koyamayan annelerin, evladına istediği oyuncağı alamayan babaların mahcubiyetini her gün gördüklerini aktaran Yüksel, "Çocukların ete, süte, yumurtaya ulaşamaz hale geldiğini, yeni nesillerde iyi beslenememekten dolayı öğrenme güçlüğü ve bodurluk başladığını ifade etti. Yüksel, hükümetin yalanları ve insafsızca yaptığı zamları eleştirdi. "Milleti kuru ekmeğe muhtaç bıraktınız, çalışanı da emekliyi de derin yoksullukla karşı karşıya getirdiniz" diyen Yüksel, "Sağlık sistemi çöktü, milyonlarca sığınmacıyı ülkeye doldurdunuz. Evlerimizde güvende değiliz" dedi. Yüksel, hükümetin yaptığı zamların vatandaşın sırtına yük olduğunu belirterek, "Zamları takip etmek bile mümkün değil. Nasılsa seçimi kazandık, istediğimizi yaparız zannediyorlar. Yine yanlış yoldalar yine yanılıyorlar. Seçim sürecinde vermiş oldukları halkın gözünü boyayan vaatlerin çare olmadığı ortaya çıkmıştır. Bir kesimi, azınlığı aşırı zenginleştirirken; çoğunluk halkı tamamen fakirleştirdiniz" ifadelerini kullandı. İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, kadınlara seslenerek, "Biz buradayız. İYİ Parti burada. Kadınlar burada. Tencerelerini kaynatmaya, evlerini geçindirmeye, evladını büyütmeye çalışan kadınlar burada. Biz burada oldukça iktidara mahkum değilsiniz, mecbur değilsiniz" dedi. Yüksel, sözlerini "Sosyal adaletin sağlandığı, hukukun üstün olduğu, yoksulluğun bittiği ve insanca yaşamın sağlandığı günlerin tez zamanda gelmesi dileği ile" diyerek tamamladı.
İYİ Parti’den zam yağmuruna tepki

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel Kırıkkale 'de düzenlediği basın toplantısında, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi. Yüksel, "Milleti kuru ekmeğe muhtaç bıraktınız, çalışanı da emekliyi de derin yoksullukla karşı karşıya getirdiniz" dedi.

Yüksel, hükümetin ekonomi politikalarının halkın belini büktüğünü belirterek, "Gittikçe hızlanan, hızlandıkça sofralardan daha fazla çalan bir zam yağmuruna tutulduk. Bu yağmur bereket getiren değil, bereket götüren bir yağmur" dedi.

Çocukların beslenme çantasına yeterli besin koyamayan annelerin, evladına istediği oyuncağı alamayan babaların mahcubiyetini her gün gördüklerini aktaran Yüksel, "Çocukların ete, süte, yumurtaya ulaşamaz hale geldiğini, yeni nesillerde iyi beslenememekten dolayı öğrenme güçlüğü ve bodurluk başladığını ifade etti.

Yüksel, hükümetin yalanları ve insafsızca yaptığı zamları eleştirdi. "Milleti kuru ekmeğe muhtaç bıraktınız, çalışanı da emekliyi de derin yoksullukla karşı karşıya getirdiniz" diyen Yüksel, "Sağlık sistemi çöktü, milyonlarca sığınmacıyı ülkeye doldurdunuz. Evlerimizde güvende değiliz" dedi.

Yüksel, hükümetin yaptığı zamların vatandaşın sırtına yük olduğunu belirterek, "Zamları takip etmek bile mümkün değil. Nasılsa seçimi kazandık, istediğimizi yaparız zannediyorlar. Yine yanlış yoldalar yine yanılıyorlar. Seçim sürecinde vermiş oldukları halkın gözünü boyayan vaatlerin çare olmadığı ortaya çıkmıştır. Bir kesimi, azınlığı aşırı zenginleştirirken; çoğunluk halkı tamamen fakirleştirdiniz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, kadınlara seslenerek, "Biz buradayız. İYİ Parti burada. Kadınlar burada. Tencerelerini kaynatmaya, evlerini geçindirmeye, evladını büyütmeye çalışan kadınlar burada. Biz burada oldukça iktidara mahkum değilsiniz, mecbur değilsiniz" dedi.

Yüksel, sözlerini "Sosyal adaletin sağlandığı, hukukun üstün olduğu, yoksulluğun bittiği ve insanca yaşamın sağlandığı günlerin tez zamanda gelmesi dileği ile" diyerek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.