,, ,

İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı Seçim Sürecini Değerlendirdi

Siyaset 19.12.2023 - 10:21, Güncelleme: 19.12.2023 - 10:21 6606+ kez okundu.
 

İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı Seçim Sürecini Değerlendirdi

İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Çavuşoğlu, seçim sürecine ilişkin istişare toplantısı yaptı. İYİ belediyecilikle problemleri çözeceklerini söyledi.
İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanı İsmail Hakkı Çavuşoğlu İl Başkanı Yücel Coşkun İstanbul Yerel Yönetimler Başkanı ve ilçe yerel yönetimler başkanlarıyla bir araya gelerek seçim sürecine ilişkin istişarede bulundu. Toplantıya Beyoğlu Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Oğuzhan Gültekin de katıldı. Çavuşoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Hürve Müstakil siyaset anlayışıyla, ülkeyi İYİ belediyecilikle tanıştırarak yerel yönetimlerdeki mevcut problemleri çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. İstanbul ve Türkiye’nin güneşli günler beklediğini ifade eden Çavuşoğlu, “İYİ Parti olarak, halkımızın talep ve beklentilerini karşılamak için projelerimizi hazırlıyoruz. Yerel seçimlerde İstanbul’da ve Beyoğlu’nda İYİ Parti farkını göstereceğiz.” dedi. Toplantıda, İYİ Parti’nin yerel seçim stratejisi, aday belirleme süreci, seçim ittifakları, seçim kampanyası ve seçim güvenliği gibi konular ele alındı. Toplantı sonunda, İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı, seçim sürecine ilişkin basın açıklaması yaptı. Açıklamada, “İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı olarak, seçim sürecini yakından takip ediyor ve halkımızın sesine kulak veriyoruz. Seçimlerde, halkımızın iradesinin sandığa yansıması için her türlü tedbiri alıyor ve demokrasinin yanında duruyoruz. İYİ Parti olarak, İstanbul ve Beyoğlu’na hak ettiği hizmeti sunmak için hazırız.” denildi.
İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Çavuşoğlu, seçim sürecine ilişkin istişare toplantısı yaptı. İYİ belediyecilikle problemleri çözeceklerini söyledi.

İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanı İsmail Hakkı Çavuşoğlu İl Başkanı Yücel Coşkun İstanbul Yerel Yönetimler Başkanı ve ilçe yerel yönetimler başkanlarıyla bir araya gelerek seçim sürecine ilişkin istişarede bulundu. Toplantıya Beyoğlu Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Oğuzhan Gültekin de katıldı.

Çavuşoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Hürve Müstakil siyaset anlayışıyla, ülkeyi İYİ belediyecilikle tanıştırarak yerel yönetimlerdeki mevcut problemleri çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. İstanbul ve Türkiye’nin güneşli günler beklediğini ifade eden Çavuşoğlu, “ İYİ Parti olarak, halkımızın talep ve beklentilerini karşılamak için projelerimizi hazırlıyoruz. Yerel seçimlerde İstanbul’da ve Beyoğlu’nda İYİ Parti farkını göstereceğiz.” dedi.

Toplantıda, İYİ Parti’nin yerel seçim stratejisi, aday belirleme süreci, seçim ittifakları, seçim kampanyası ve seçim güvenliği gibi konular ele alındı. Toplantı sonunda, İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı, seçim sürecine ilişkin basın açıklaması yaptı. Açıklamada, “ İYİ Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı olarak, seçim sürecini yakından takip ediyor ve halkımızın sesine kulak veriyoruz. Seçimlerde, halkımızın iradesinin sandığa yansıması için her türlü tedbiri alıyor ve demokrasinin yanında duruyoruz. İYİ Parti olarak, İstanbul ve Beyoğlu’na hak ettiği hizmeti sunmak için hazırız.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.