,, ,

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık'ı ağırladı

Siyaset 07.08.2023 - 17:23, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:28 4660+ kez okundu.
 

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık'ı ağırladı

İYİ Parti Beylikdüzü, Belediye Başkanı Murat Çalık’ı ağırladı. Çalık, ilçenin gelişimi için destek sözü verdi.
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık 'ı ağırladı. Murat Çalık , ilçe başkanı Mehmet Abdioğlu ile birlikte yönetim kurulu ve divan kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Murat Çalık , ilçenin gelişimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Abdioğlu ise, Çalık'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, ilçenin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendirildi. İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mehmet Abdioğlu , ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Sayın Murat Çalık 'a ilçe teşkilatımızı ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. İlçemizin sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Başkan, ilçemizin gelişimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Biz de Sayın Başkan'a ilçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettik. Ziyaret, ilçemizin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendirildi" dedi.
İYİ Parti Beylikdüzü, Belediye Başkanı Murat Çalık’ı ağırladı. Çalık, ilçenin gelişimi için destek sözü verdi.

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık 'ı ağırladı. Murat Çalık , ilçe başkanı Mehmet Abdioğlu ile birlikte yönetim kurulu ve divan kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Murat Çalık , ilçenin gelişimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Abdioğlu ise, Çalık'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, ilçenin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mehmet Abdioğlu , ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Sayın Murat Çalık 'a ilçe teşkilatımızı ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. İlçemizin sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Başkan, ilçemizin gelişimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Biz de Sayın Başkan'a ilçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettik. Ziyaret, ilçemizin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendirildi" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.