,, ,

İstanbul'daki uyuşturucu operasyonlarında 7 şüpheli tutuklandı

Asayiş 03.11.2022 - 15:38, Güncelleme: 03.11.2022 - 15:38 4851+ kez okundu.
 

İstanbul'daki uyuşturucu operasyonlarında 7 şüpheli tutuklandı

İstanbul'daki uyuşturucu operasyonlarında 7 şüpheli tutuklandı
İstanbul 'da 5 ilçede farklı zamanlarda düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçuyla mücadele kapsamında çalışma başlattı. Ekipler, 26 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Küçükçekmece, Fatih, Sultangazi, Bakırköy ve Beylikdüzü ilçelerinde belirledikleri 3 adres ve 3 araca yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda 7 kişi yakalanırken adresler ve araçlarda yapılan aramalarda, 176 kilogram marihuana , 64 kilo 495 gram kokain ve 8 kilo 70 gram metanfetamin ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, tutuklandı.
İstanbul'daki uyuşturucu operasyonlarında 7 şüpheli tutuklandı

İstanbul 'da 5 ilçede farklı zamanlarda düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçuyla mücadele kapsamında çalışma başlattı.

Ekipler, 26 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Küçükçekmece, Fatih, Sultangazi, Bakırköy ve Beylikdüzü ilçelerinde belirledikleri 3 adres ve 3 araca yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonlarda 7 kişi yakalanırken adresler ve araçlarda yapılan aramalarda, 176 kilogram marihuana , 64 kilo 495 gram kokain ve 8 kilo 70 gram metanfetamin ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.