,, ,

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: 104 şüpheli gözaltına alındı

Gündem 05.10.2023 - 09:04, Güncelleme: 05.10.2023 - 09:04 2889+ kez okundu.
 

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: 104 şüpheli gözaltına alındı

İstanbul’da 104 uyuşturucu şüphelisi gözaltına alındı. Operasyonda 3,5 kg bonzai ve çeşitli uyuşturucular ele geçirildi.
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 104 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Kadıköy , Küçükçekmece , Gaziosmanpaşa , Şişli , Sarıyer , Beyoğlu , Esenyurt , Ataşehir ve Ümraniye ilçelerinde operasyon başlatıldı. 3,5 kg bonzai, çeşitli miktarlarda metamfetamin, esrar, skunk, uyuşturucu hap, silah ve para ele geçirildiği operasyonda 104 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya paylaşımında, operasyonları düzenleyen polisleri tebrik ederek "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki bu uyuşturucu tacirlerinin geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Terörle, uyuşturucuyla, organize suç çeteleriyle, düzensiz göçle mücadelemiz amansızca devam edecek." ifadesini kullandı.
İstanbul’da 104 uyuşturucu şüphelisi gözaltına alındı. Operasyonda 3,5 kg bonzai ve çeşitli uyuşturucular ele geçirildi.

İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 104 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Kadıköy , Küçükçekmece , Gaziosmanpaşa , Şişli , Sarıyer , Beyoğlu , Esenyurt , Ataşehir ve Ümraniye ilçelerinde operasyon başlatıldı.

3,5 kg bonzai, çeşitli miktarlarda metamfetamin, esrar, skunk, uyuşturucu hap, silah ve para ele geçirildiği operasyonda 104 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya paylaşımında, operasyonları düzenleyen polisleri tebrik ederek "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki bu uyuşturucu tacirlerinin geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Terörle, uyuşturucuyla, organize suç çeteleriyle, düzensiz göçle mücadelemiz amansızca devam edecek." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.