,, ,

İstanbul’da Trafikte Taşkınlık Çıkaran Şahıs Emniyet Tarafından Yakalandı

Asayiş 22.03.2024 - 10:16, Güncelleme: 22.03.2024 - 10:16 4570+ kez okundu.
 

İstanbul’da Trafikte Taşkınlık Çıkaran Şahıs Emniyet Tarafından Yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medyada viral olan ve trafikte taşkınlık çıkaran bir şahsın yakalandığını duyurdu. Gerekli işlemler başlatıldı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , “Gereği Yapıldı-7” başlıklı bir açıklama yaptı. Sosyal medyada dolaşan ve bir şahsın kendisine korna çalan sürücünün önünü keserek camını yumrukladığı görüntüler üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince inceleme yapıldığını belirtti. Yerlikaya, söz konusu şahsın trafikte başka bir aracı durdurup sürücüsünün üzerine yürüdüğünü ve taşkınlık çıkarmaya çalıştığını ifade etti. Kendisini emniyet mensubu olarak tanıtan bu şahsın, aslında emniyet görevlisi olmadığı ve sivil bir vatandaş olduğu tespit edildi. Bu şahıs hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını duyurdu. Yerlikaya, bu tür olayların takipçisi olacaklarını ve halkın huzurunu bozan kişilere karşı gerekenin yapılacağını vurguladı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medyada viral olan ve trafikte taşkınlık çıkaran bir şahsın yakalandığını duyurdu. Gerekli işlemler başlatıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , “Gereği Yapıldı-7” başlıklı bir açıklama yaptı. Sosyal medyada dolaşan ve bir şahsın kendisine korna çalan sürücünün önünü keserek camını yumrukladığı görüntüler üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince inceleme yapıldığını belirtti.

Yerlikaya, söz konusu şahsın trafikte başka bir aracı durdurup sürücüsünün üzerine yürüdüğünü ve taşkınlık çıkarmaya çalıştığını ifade etti. Kendisini emniyet mensubu olarak tanıtan bu şahsın, aslında emniyet görevlisi olmadığı ve sivil bir vatandaş olduğu tespit edildi.

Bu şahıs hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını duyurdu. Yerlikaya, bu tür olayların takipçisi olacaklarını ve halkın huzurunu bozan kişilere karşı gerekenin yapılacağını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.