,, ,

İstanbul’da Metro İnşaatı Sırasında Göçük Meydana Geldi

Gündem 18.01.2024 - 12:57, Güncelleme: 18.01.2024 - 12:57 3716+ kez okundu.
 

İstanbul’da Metro İnşaatı Sırasında Göçük Meydana Geldi

İstanbul Ümraniye’de metro inşaatı sırasında göçük oluştu. Boş olan iki bina hasar gördü ve yıkıldı. Olayda ölü ya da yaralı yok
İstanbul, Ümraniye ’deki Elmalıkent Mahallesi Seyrantepe Caddesi’nde, biri 4 diğeri 3 katlı olan ve daha önce boşaltıldığı belirtilen iki bitişik bina, metro inşaatı çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle hasar gördü. Göçük sonrası olay yerine sevk edilen ekipler, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Hasar gören iki bina, bir süre sonra yıkıldı. Olayın ardından bölgeye AFAD ve takviye ekipler sevk edildi. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Göztepe-Ümraniye Metro hattında meydana gelen kısmi göçük nedeniyle Ümraniye Elmalıkent Mahallesi Seyrantepe Caddesi üzerinde bulunan ve kullanılmayan biri 4, diğeri ise 3 katlı iki binada çökme meydana gelmiştir. Binaların boş olması nedeniyle olayda herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Binalar çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.
İstanbul Ümraniye’de metro inşaatı sırasında göçük oluştu. Boş olan iki bina hasar gördü ve yıkıldı. Olayda ölü ya da yaralı yok

İstanbul, Ümraniye ’deki Elmalıkent Mahallesi Seyrantepe Caddesi’nde, biri 4 diğeri 3 katlı olan ve daha önce boşaltıldığı belirtilen iki bitişik bina, metro inşaatı çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle hasar gördü. Göçük sonrası olay yerine sevk edilen ekipler, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Hasar gören iki bina, bir süre sonra yıkıldı.

Olayın ardından bölgeye AFAD ve takviye ekipler sevk edildi. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Göztepe- Ümraniye Metro hattında meydana gelen kısmi göçük nedeniyle Ümraniye Elmalıkent Mahallesi Seyrantepe Caddesi üzerinde bulunan ve kullanılmayan biri 4, diğeri ise 3 katlı iki binada çökme meydana gelmiştir. Binaların boş olması nedeniyle olayda herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Binalar çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.