,, ,

İstanbul'da hayalet gösterge paneli hırsızı yakalandı

Gündem 09.12.2023 - 11:03, Güncelleme: 09.12.2023 - 11:03 3476+ kez okundu.
 

İstanbul'da hayalet gösterge paneli hırsızı yakalandı

İstanbul’da park halindeki bir otomobilden hırsızlık yapan zanlı, polis tarafından yakalandı ve adliyeye sevk edildi.
İstanbul 'da park halindeki otomobilden hırsızlık yapan zanlı gözaltına alındı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Üsküdar 'da park halindeki bir aracın sağ camının kırılarak otomobilin hayalet gösterge paneli ile konsol takımının çalınması üzerine çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve saha çalışması yapan ekipler, şüpheli E.D'nin adresini belirledi. Daha öncede 8 suç kaydı olan zanlı, polis ekiplerince Küçükçekmece'deki adresinde yakalandı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Otomobilden yapılan hırsızlık anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntüde, plakası sökülmüş bir otomobilin, park halindeki otomobilin yanına park etmesi, şüphelinin aracın camını kırarak içeri girip hırsızlığı gerçekleştirmesi yer alıyor.  
İstanbul’da park halindeki bir otomobilden hırsızlık yapan zanlı, polis tarafından yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

İstanbul 'da park halindeki otomobilden hırsızlık yapan zanlı gözaltına alındı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Üsküdar 'da park halindeki bir aracın sağ camının kırılarak otomobilin hayalet gösterge paneli ile konsol takımının çalınması üzerine çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve saha çalışması yapan ekipler, şüpheli E.D'nin adresini belirledi.

Daha öncede 8 suç kaydı olan zanlı, polis ekiplerince Küçükçekmece'deki adresinde yakalandı.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Otomobilden yapılan hırsızlık anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntüde, plakası sökülmüş bir otomobilin, park halindeki otomobilin yanına park etmesi, şüphelinin aracın camını kırarak içeri girip hırsızlığı gerçekleştirmesi yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.