,, ,

İstanbul'da 41 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 5 zanlı tutuklandı

Asayiş 16.09.2023 - 10:59, Güncelleme: 16.09.2023 - 10:59 9929+ kez okundu.
 

İstanbul'da 41 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 5 zanlı tutuklandı

İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 zanlı tutuklandı. Operasyonda 41 kg uyuşturucu madde ve 15 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 41 kilogram uyuşturucu madde ve 15 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda 5 zanlı tutuklandı. Jandarma ekipleri, kentte " torbacı " olarak tabir edilen bazı kişilere uyuşturucu temin edileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen ekipler, uyuşturucu maddelerin bir kısmının araçla sevk edileceğini belirledi. Esenyurt , Beylikdüzü ve Büyükçekmece 'de belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, 5 zanlıyı gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramada, 41 kilogram uyuşturucu madde ile 15 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.
İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 zanlı tutuklandı. Operasyonda 41 kg uyuşturucu madde ve 15 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 41 kilogram uyuşturucu madde ve 15 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda 5 zanlı tutuklandı.

Jandarma ekipleri, kentte " torbacı " olarak tabir edilen bazı kişilere uyuşturucu temin edileceği bilgisi üzerine harekete geçti.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen ekipler, uyuşturucu maddelerin bir kısmının araçla sevk edileceğini belirledi.

Esenyurt , Beylikdüzü ve Büyükçekmece 'de belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, 5 zanlıyı gözaltına aldı.

Adreslerde yapılan aramada, 41 kilogram uyuşturucu madde ile 15 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.