,, ,

İstanbul'da 3 ayda 123 ton kaçak sigara, alkol ve tütün ele geçirildi

Asayiş 22.12.2022 - 10:10, Güncelleme: 22.12.2022 - 10:10 5120+ kez okundu.
 

İstanbul'da 3 ayda 123 ton kaçak sigara, alkol ve tütün ele geçirildi

İstanbul'da 3 ayda 123 ton kaçak sigara, alkol ve tütün ele geçirildi
İstanbul 'da 3 ayda 123 ton kaçak sigara, alkol ve tütün ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında suç organizasyonlarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü. Ekipler, 21 Temmuz-2 Kasım tarihleri arasında kentte belirledikleri adres, depo ve iş yerlerine operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda kaçak sigara, nargile, puro tütünleri, etil ve metil alkol, elektronik sigara ile boş ve dolu içki şişeleri ele geçirildi. Ekiplerin 3 aylık çalışması sonucunda ele geçirilen toplam 123 ton malzeme Kocaeli'de imha edildi.  
İstanbul'da 3 ayda 123 ton kaçak sigara, alkol ve tütün ele geçirildi

İstanbul 'da 3 ayda 123 ton kaçak sigara, alkol ve tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında suç organizasyonlarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü.

Ekipler, 21 Temmuz-2 Kasım tarihleri arasında kentte belirledikleri adres, depo ve iş yerlerine operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramalarda kaçak sigara, nargile, puro tütünleri, etil ve m etil alkol, elektronik sigara ile boş ve dolu içki şişeleri ele geçirildi.

Ekiplerin 3 aylık çalışması sonucunda ele geçirilen toplam 123 ton malzeme Kocaeli'de imha edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.