,, ,

İstanbul Merkezli 7 İlde Tefecilere Operasyon: 33 Gözaltı

Gündem 30.11.2022 - 11:32, Güncelleme: 30.11.2022 - 11:32 3444+ kez okundu.
 

İstanbul Merkezli 7 İlde Tefecilere Operasyon: 33 Gözaltı

İstanbul Merkezli 7 İlde Tefecilere Operasyon: 33 Gözaltı
İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, tefecilik yaptığı belirlenen bir çeteye yönelik olarak İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda 33 şüpheli gözaltına alındı. Polisin, 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından operasyon yaptığı bildirildi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, tefecilere yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından operasyon kararı alındı. Dün sabah İstanbul merkezli Sakarya, Karabük, Muğla, İzmir, Aydın ve Trabzon 'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. 33 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI Baskınlarda suç örgütü üyeliği şüphesiyle 33 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait çok sayıda fişek, mağdurlara ait çok sayıda çek ve senet, ajanda ve vekaletnameler ele geçirildi. VADESİ GELMEMİŞ ÇEKLERİ NAKDE ÇEVİRDİKLERİ TESPİT EDİLDİ Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülürken, faiz karşılığında para verdikleri ve vadesi gelmemiş çekleri komisyon karşılığında vadesinden önce nakde çevirerek tefecilik yaptıkları ileri sürüldü. Haber: EDDA SÖNMEZ 
İstanbul Merkezli 7 İlde Tefecilere Operasyon: 33 Gözaltı

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, tefecilik yaptığı belirlenen bir çeteye yönelik olarak İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda 33 şüpheli gözaltına alındı. Polisin, 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından operasyon yaptığı bildirildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, tefecilere yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından operasyon kararı alındı. Dün sabah İstanbul merkezli Sakarya, Karabük, Muğla, İzmir, Aydın ve Trabzon 'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

33 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Baskınlarda suç örgütü üyeliği şüphesiyle 33 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait çok sayıda fişek, mağdurlara ait çok sayıda çek ve senet, ajanda ve vekaletnameler ele geçirildi.

VADESİ GELMEMİŞ ÇEKLERİ NAKDE ÇEVİRDİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülürken, faiz karşılığında para verdikleri ve vadesi gelmemiş çekleri komisyon karşılığında vadesinden önce nakde çevirerek tefecilik yaptıkları ileri sürüldü.

Haber: EDDA SÖNMEZ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.