,, ,

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Konser; “Kadın Sesleri”

Kültür-Sanat 04.03.2023 - 09:13, Güncelleme: 04.03.2023 - 09:13 33605+ kez okundu.
 

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Konser; “Kadın Sesleri”

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Konser; “Kadın Sesleri”
Kadınların sosyal, kültürel ve siyasi alanlardaki kazanımlarının dünya genelinde kutlandığı Dünya Kadınlar Günü ’nde, İstanbul Devlet Opera ve Balesi özel bir konser ile sanatseverler ile buluşacak. 8 Mart 2023 akşamı, Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi ’nde gerçekleşecek olan konserde, zengin bir opera repertuarı izleyicileri bekliyor. Konser programında; W.A.Mozart, Verdi, Bizet, Rossini, Donizetti, Bellini, Gounod, Puccini, Saint-Saëns, Villa-Lobos ve Boito gibi ünlü bestecilerin eserlerinden aryalar seslendirilecek. Don Carlo, Carmen , Sevil Berberi, Romeo ve Juliet, La Bohème, Maskeli Balo, Aida, Così Fan Tutte,  Le Villi, Attila, Mefistofele gibi klasikleşmiş ve sevilen operaların kadın karakterleri ; solistler Ayşe Sinem Ekşioğlu , İpek Zehra Evre , Funda Güllü , Ayşenur Ayyıldız Haksoy , Burcu Soysev , Dilan Şaka , Ecem Arıcasoy Yazoğlu , Deniz Yetim tarafından seslendirilecek. Solistlere  piyanoda Atılgan Kaptanoğlu eşlik ediyor.   8 Mart 2023 / Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Konser; “Kadın Sesleri”

Kadınların sosyal, kültürel ve siyasi alanlardaki kazanımlarının dünya genelinde kutlandığı Dünya Kadınlar Günü ’nde, İstanbul Devlet Opera ve Balesi özel bir konser ile sanatseverler ile buluşacak. 8 Mart 2023 akşamı, Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi ’nde gerçekleşecek olan konserde, zengin bir opera repertuarı izleyicileri bekliyor.

Konser programında; W.A.Mozart, Verdi, Bizet, Rossini, Donizetti, Bellini, Gounod, Puccini, Saint-Saëns, Villa-Lobos ve Boito gibi ünlü bestecilerin eserlerinden aryalar seslendirilecek.

Don Carlo, Carmen , Sevil Berberi, Romeo ve Juliet, La Bohème, Maskeli Balo, Aida, Così Fan Tutte,  Le Villi, Attila, Mefistofele gibi klasikleşmiş ve sevilen operaların kadın karakterleri ; solistler Ayşe Sinem Ekşioğlu , İpek Zehra Evre , Funda Güllü , Ayşenur Ayyıldız Haksoy , Burcu Soysev , Dilan Şaka , Ecem Arıcasoy Yazoğlu , Deniz Yetim tarafından seslendirilecek. Solistlere  piyanoda Atılgan Kaptanoğlu eşlik ediyor.

 

8 Mart 2023 / Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.