,, ,

İskenderun'da hırsızlık ve yağma olaylarına karşı denetimler sürüyor

Asayiş 15.02.2023 - 17:03, Güncelleme: 15.02.2023 - 17:03 5553+ kez okundu.
 

İskenderun'da hırsızlık ve yağma olaylarına karşı denetimler sürüyor

İskenderun'da hırsızlık ve yağma olaylarına karşı denetimler sürüyor
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay 'ın İskenderun ilçesinde güvenlik güçleri, hırsızlık ve yağma olaylarını önlemek amacıyla aralıksız denetim yapıyor. "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilçede jandarma, polis ve sahil güvenlik ekipleri, ortak çalışmayla asayişi sağlıyor. İlçenin her noktasında aralıksız devriye görevini yürüten ekipler, hırsızlık ve yağma olaylarına karşı enkaz alanlarında ve hasar gören binaların önünde nöbet tutuyor. Ekipler birçok noktada şüpheli görülen araçları durdurarak sürücü ve yolculara yönelik Genel Bilgi Toplama sorgulaması gerçekleştiriyor.
İskenderun'da hırsızlık ve yağma olaylarına karşı denetimler sürüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay 'ın İskenderun ilçesinde güvenlik güçleri, hırsızlık ve yağma olaylarını önlemek amacıyla aralıksız denetim yapıyor.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilçede jandarma, polis ve sahil güvenlik ekipleri, ortak çalışmayla asayişi sağlıyor.

İlçenin her noktasında aralıksız devriye görevini yürüten ekipler, hırsızlık ve yağma olaylarına karşı enkaz alanlarında ve hasar gören binaların önünde nöbet tutuyor.

Ekipler birçok noktada şüpheli görülen araçları durdurarak sürücü ve yolculara yönelik Genel Bilgi Toplama sorgulaması gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.