,, ,

İris Cibre Kimdir, Nerelidir? İris Cibre Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 21.10.2023 - 11:11, Güncelleme: 21.10.2023 - 11:11 4914+ kez okundu.
 

İris Cibre Kimdir, Nerelidir? İris Cibre Hayatı ve Biyografisi

İris Cibre Kimdir, Nerelidir? İris Cibre Hayatı ve Biyografisi
İris Cibre İstanbul’da doğmuş ve büyümüştür. Türkiye ve İspanya vatandaşlıklarına sahip olan Cibre, Newport Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. İş dünyasında önemli adımlar atmış ve uluslararası deneyimler kazanmıştır. 1999 yılında İNFO Yatırım’da Hisse Senedi Satıcısı olarak kariyerine başlangıç yaptı. Finans sektöründe sağlam temeller atarak, uluslararası pazarda farklı kademelerde görev aldı. İsrail’in Tel Aviv şehrinde iOption firmasında Ülke Satış Müdürü olarak çalışmış, ardından Kıbrıs’ta KLAS şirketini kurarak Genel Müdürlük pozisyonunu üstlenmiştir. Tayland ve Malezya’da Global Kapital Group’ta İş Geliştirme Direktörü olarak görev alan Cibre, son olarak Karadağ, Podgoriçe’de bir Brokerage House’da Genel Müdür olarak çalışmıştır. Cibre, ekonomi, para ve sermaye piyasaları üzerine bilgilerini, kendi adını taşıyan YouTube kanalında takipçileriyle paylaşıyor. Ancak İris Cibre’ nin yaşına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. İris Cibre ’nin evlilik durumu hakkında kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, sosyal medya hesaplarından anlaşıldığı kadarıyla 2 kız çocuğunun annesidir1.
İris Cibre Kimdir, Nerelidir? İris Cibre Hayatı ve Biyografisi

İris Cibre İstanbul’da doğmuş ve büyümüştür. Türkiye ve İspanya vatandaşlıklarına sahip olan Cibre, Newport Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. İş dünyasında önemli adımlar atmış ve uluslararası deneyimler kazanmıştır.

1999 yılında İNFO Yatırım’da Hisse Senedi Satıcısı olarak kariyerine başlangıç yaptı. Finans sektöründe sağlam temeller atarak, uluslararası pazarda farklı kademelerde görev aldı. İsrail’in Tel Aviv şehrinde iOption firmasında Ülke Satış Müdürü olarak çalışmış, ardından Kıbrıs’ta KLAS şirketini kurarak Genel Müdürlük pozisyonunu üstlenmiştir. Tayland ve Malezya’da Global Kapital Group’ta İş Geliştirme Direktörü olarak görev alan Cibre, son olarak Karadağ, Podgoriçe’de bir Brokerage House’da Genel Müdür olarak çalışmıştır.

Cibre, ekonomi, para ve sermaye piyasaları üzerine bilgilerini, kendi adını taşıyan YouTube kanalında takipçileriyle paylaşıyor. Ancak İris Cibre’ nin yaşına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

İris Cibre ’nin evlilik durumu hakkında kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, sosyal medya hesaplarından anlaşıldığı kadarıyla 2 kız çocuğunun annesidir1.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.