,, ,

İrfan Önal Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 17:03, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:03 7291+ kez okundu.
 

İrfan Önal Kimdir?

İrfan Önal Kimdir?
1985 doğumlu olan İrfan Önal Evli Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümü mezunudur. İrfan Önal evli ve iki çocuk babasıdır. Siyasi hayatına 2005 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları’nda başlamıştır. 2006 yılında İzmir İl Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri olan Önal, 2011 – 2013 yılları arasında 3 dönem CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. İrfan Önal 2014 yılında CHP Parti Meclisi Üyesi seçilmiştir. 2019 Yerel Seçimlerinde ise Bayraklı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilmiş olup bu görevine halen devam etmektedir. İrfan Önal aynı zamanda Bayraklı Belediyesi’nde Encümen Üyesi ve Meclis Başkan Vekilliği, Büyükşehir Belediyesi’nde İmar Komisyon Başkanlığı görevlerini de sürdürmektedi
İrfan Önal Kimdir?

1985 doğumlu olan İrfan Önal Evli Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümü mezunudur. İrfan Önal evli ve iki çocuk babasıdır. Siyasi hayatına 2005 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları’nda başlamıştır. 2006 yılında İzmir İl Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri olan Önal, 2011 – 2013 yılları arasında 3 dönem CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

İrfan Önal 2014 yılında CHP Parti Meclisi Üyesi seçilmiştir. 2019 Yerel Seçimlerinde ise Bayraklı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilmiş olup bu görevine halen devam etmektedir. İrfan Önal aynı zamanda Bayraklı Belediyesi’nde Encümen Üyesi ve Meclis Başkan Vekilliği, Büyükşehir Belediyesi’nde İmar Komisyon Başkanlığı görevlerini de sürdürmektedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.