,, ,

İrem ‘e sevgi seli…

Müzik 29.08.2022 - 10:37, Güncelleme: 29.08.2022 - 10:37 8337+ kez okundu.
 

İrem ‘e sevgi seli…

İrem Derici Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde unutulmaz bir geceye imza attı.
Tekirdağ ’ın Kapaklı ilçesinde önceki gece sahne alan İrem Derici sevilen şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturarak yine unutulmaz bir geceye imza attı.   Yoğun ilgi nedeniyle araç girişleri belirli sürelerle kısıtlanan konserde sevgi seline tutulan İrem Derici sahne performansıyla ve güzelliğiyle göz doldurdu.
İrem Derici Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde unutulmaz bir geceye imza attı.

Tekirdağ ’ın Kapaklı ilçesinde önceki gece sahne alan İrem Derici sevilen şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturarak yine unutulmaz bir geceye imza attı.
 
Yoğun ilgi nedeniyle araç girişleri belirli sürelerle kısıtlanan konserde sevgi seline tutulan İrem Derici sahne performansıyla ve güzelliğiyle göz doldurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.