,, ,

İrem Derici, Silifke'de konser verdi, elbisesinin askısı koptu

Müzik 04.09.2023 - 10:00, Güncelleme: 04.09.2023 - 10:09 10014+ kez okundu.
 

İrem Derici, Silifke'de konser verdi, elbisesinin askısı koptu

İrem Derici’den Serdar Ortaç’a destek ve Sultanlar’a kutlama
İrem Derici dün akşam 50. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında sahneye çıktı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Derici, gündeme dair de çarpıcı açıklamalar yaptı. Serdar Ortaç için yapılan yorumlara üzüldü İrem Derici son dönemde Serdar Ortaç için yapılan yorumlara çok üzüldüğünü söyledi. "Ben anneannemi MS hastalığından kaybettim. MS büyük bir hastalıktır. Serdar Ortaç Türkiye'nin başına gelmiş en büyük starlardan biridir. Bugün polemikler oldu, girmem ama Serdar Ortaç başka biri" dedi. Filenin Sultanları'nın şampiyonluğunu kutladı İrem Derici konser boyunca A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Sırbistan ile yaptığı maçın durumunu ekibine sorarak takip etti. Avrupa şampiyonu olduğumuz haberi gelince sahnede Türk bayrağı açarak "Türk kadını Avrupa'yı fethetti. Tebrikler Sultanlar!" diyerek kalabalığı coşturdu.
İrem Derici’den Serdar Ortaç’a destek ve Sultanlar’a kutlama

İrem Derici dün akşam 50. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında sahneye çıktı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Derici, gündeme dair de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Serdar Ortaç için yapılan yorumlara üzüldü

İrem Derici son dönemde Serdar Ortaç için yapılan yorumlara çok üzüldüğünü söyledi. "Ben anneannemi MS hastalığından kaybettim. MS büyük bir hastalıktır. Serdar Ortaç Türkiye'nin başına gelmiş en büyük starlardan biridir. Bugün polemikler oldu, girmem ama Serdar Ortaç başka biri" dedi.

Filenin Sultanları'nın şampiyonluğunu kutladı

İrem Derici konser boyunca A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Sırbistan ile yaptığı maçın durumunu ekibine sorarak takip etti. Avrupa şampiyonu olduğumuz haberi gelince sahnede Türk bayrağı açarak "Türk kadını Avrupa'yı fethetti. Tebrikler Sultanlar!" diyerek kalabalığı coşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.