,, ,

İrem Derici, ‘Delil’ ile Müzik Listelerinde Yine Zirveye Oynuyor

Müzik 12.02.2024 - 10:32, Güncelleme: 12.02.2024 - 10:32 7456+ kez okundu.
 

İrem Derici, ‘Delil’ ile Müzik Listelerinde Yine Zirveye Oynuyor

İrem Derici, ‘Delil’ ile müzik listelerinde yine zirveye oynuyor. Enerjik performansı ve hit şarkılarıyla hayranlarını büyülüyor.
Konserden konsere koşarken hayranlarının yeni şarkı isteklerini de yerine getiren İrem Derici  ‘ Alıştım Zehrine ’ daha listelerden inmeden bugün yayınladığı ‘Delil’ ile yine zirveye oynuyor…   Geçen yılı aralıksız devam eden sahne çalışmaları ve yayınladığı yepyeni şarkılarla geçiren İrem Derici 2024’te de hız kesmiyor. Türk popunun parlak yıldızı İrem Derici, dillerden düşmeyen şarkıları ve enerji dolu sahne performanslarıyla büyük bir hayran kitlesini peşinden sürüklemeye devam ediyor.   Arka arkaya çıkardığı ve müzik listelerinin üst sıralarına yerleşen şarkılarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanan İrem Derici yeni şarkısı ‘Delil’ ile yine adından sıkça söz ettirecek. Sözü ve müziği Doğanay Karadeniz’e düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait ‘Delil’ tüm dijital platformlarda yerini aldı.  
İrem Derici, ‘Delil’ ile müzik listelerinde yine zirveye oynuyor. Enerjik performansı ve hit şarkılarıyla hayranlarını büyülüyor.

Konserden konsere koşarken hayranlarının yeni şarkı isteklerini de yerine getiren İrem Derici  ‘ Alıştım Zehrine ’ daha listelerden inmeden bugün yayınladığı ‘Delil’ ile yine zirveye oynuyor…
 
Geçen yılı aralıksız devam eden sahne çalışmaları ve yayınladığı yepyeni şarkılarla geçiren İrem Derici 2024’te de hız kesmiyor. Türk popunun parlak yıldızı İrem Derici, dillerden düşmeyen şarkıları ve enerji dolu sahne performanslarıyla büyük bir hayran kitlesini peşinden sürüklemeye devam ediyor.
 
Arka arkaya çıkardığı ve müzik listelerinin üst sıralarına yerleşen şarkılarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanan İrem Derici yeni şarkısı ‘Delil’ ile yine adından sıkça söz ettirecek. Sözü ve müziği Doğanay Karadeniz’e düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait ‘Delil’ tüm dijital platformlarda yerini aldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.