,, ,

Invasion Dizinin Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 17.07.2023 - 17:03, Güncelleme: 17.07.2023 - 17:03 5506+ kez okundu.
 

Invasion Dizinin Konusu ve Oyuncuları

Invasion Dizinin Konusu ve Oyuncuları
Invasion, Apple TV+ 'ın yeni bir bilim kurgu dizisi. Dizi , dünyanın farklı yerlerinde yaşayan insanların uzaylı istilasına nasıl tepki verdiklerini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn , Cobie Smulders , Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman ve Emilia Clarke gibi isimler yer alıyor. Dizinin konusu ise şöyle: Dünyanın dört bir yanında yaşanan gizemli olaylar, insanlığın uzaylı bir tehditle karşı karşıya olduğunu ortaya çıkarır. Farklı kültürlerden ve geçmişlerden gelen insanlar, hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için mücadele ederken, kendilerini ve dünyayı yeniden tanımlamak zorunda kalırlar. Dizi, 22 Ekim 2023’te Apple TV+ 'da yayınlanmaya başladı ve altı bölümden oluşuyor
Invasion Dizinin Konusu ve Oyuncuları

Invasion, Apple TV+ 'ın yeni bir bilim kurgu dizisi. Dizi , dünyanın farklı yerlerinde yaşayan insanların uzaylı istilasına nasıl tepki verdiklerini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn , Cobie Smulders , Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman ve Emilia Clarke gibi isimler yer alıyor.

Dizinin konusu ise şöyle: Dünyanın dört bir yanında yaşanan gizemli olaylar, insanlığın uzaylı bir tehditle karşı karşıya olduğunu ortaya çıkarır. Farklı kültürlerden ve geçmişlerden gelen insanlar, hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için mücadele ederken, kendilerini ve dünyayı yeniden tanımlamak zorunda kalırlar.

Dizi, 22 Ekim 2023’te Apple TV+ 'da yayınlanmaya başladı ve altı bölümden oluşuyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.