,, ,

İnternational Legend Awards Of The Year ödülleri muhteşem gece ile sahiplerini buldu!!!

Magazin 14.12.2022 - 12:36, Güncelleme: 14.12.2022 - 12:44 9992+ kez okundu.
 

İnternational Legend Awards Of The Year ödülleri muhteşem gece ile sahiplerini buldu!!!

İnternational Legend Awards Of The Year ödülleri muhteşem gece ile sahiplerini buldu!!!
güzeller güzeli Oksana Kuznetsova  ,nın ev sahipliğinde gerçekleşen sunuculuğunu güzeller güzeli Merve Akıncı ve Oksana Kuznetsova , nın üstlendiği international legend awards of the year ödülleri muhteşem gece ile sahiplerini buldu. Gecede İbrahim Konar , Ferman Toprak , Adem Sincar , Zeki Sincar , Sami Çelik , Burak Bozdağ , Selahattin Taşdöğen , Hababam Vokal grubu , Metin Yıldız , by Mustafa ( Mustafa Bozkurt ) , Yavuz Karakaş , Dilek Şimşek , Afrikalı Ali ,   Deniz Albayrak ,  Duygu Atakan , Ali Eşitmez, Ayçam Gürşaçar, Alp Pehlivan , Kuğu Gölü davet salonu,nun müdürü Yusuf Öztür ve Ekin Akkaş ödüle layık görülen isimler arasındaydı. geceye organizatör Bekir Yıldız,  organizatör İsmail Ölçerman , güzeller güzeli manken ve yakında adından söz ettirecek olan Damla Sezer ve kardeşi Deniz Sezer geceye onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Haber: Görkem EMGEN
İnternational Legend Awards Of The Year ödülleri muhteşem gece ile sahiplerini buldu!!!

güzeller güzeli Oksana Kuznetsova  ,nın ev sahipliğinde gerçekleşen sunuculuğunu güzeller güzeli Merve Akıncı ve Oksana Kuznetsova , nın üstlendiği international legend awards of the year ödülleri muhteşem gece ile sahiplerini buldu.

Gecede İbrahim Konar , Ferman Toprak , Adem Sincar , Zeki Sincar , Sami Çelik , Burak Bozdağ , Selahattin Taşdöğen , Hababam Vokal grubu , Metin Yıldız , by Mustafa ( Mustafa Bozkurt ) , Yavuz Karakaş , Dilek Şimşek , Afrikalı Ali ,    Deniz Albayrak Duygu Atakan , Ali Eşitmez, Ayçam Gürşaçar, Alp Pehlivan , Kuğu Gölü davet salonu,nun müdürü Yusuf Öztür ve Ekin Akkaş ödüle layık görülen isimler arasındaydı. geceye organizatör Bekir Yıldız,  organizatör İsmail Ölçerman , güzeller güzeli manken ve yakında adından söz ettirecek olan Damla Sezer ve kardeşi Deniz Sezer geceye onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı.

Haber: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.