,, ,

Instagram’da Hikayeye Erişilemiyor Hatası Nasıl Düzeltilir?

Bilim-Teknoloji 13.03.2024 - 10:04, Güncelleme: 13.03.2024 - 10:04 9310+ kez okundu.
 

Instagram’da Hikayeye Erişilemiyor Hatası Nasıl Düzeltilir?

Instagram’da ‘Bu hikayeye erişilemiyor’ hatası, hesap gizliliği, hesap kısıtlaması, hikaye silinmesi veya teknik sorunlardan kaynaklanabilir. Çözüm için uygulamayı yenileyin, telefonu yeniden başlatın, bağlantınızı kontrol edin, uygulamayı güncelleyin, hesaptan çıkıp girin, verileri temizleyin veya başka bir hesaptan deneyin.
Instagram 'da bir hikayeye erişmeye çalışırken "Bu hikayeye erişilemiyor" hatasıyla karşılaşmanız sinir bozucu olabilir. Bu hatanın birkaç farklı sebebi olabilir ve sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç yöntem vardır. Hata Sebepleri: Hesap Gizliliği: Hikayenin sahibi profilini gizliye almış olabilir ve siz onu takip etmiyorsanız hikayeyi göremezsiniz. Hesap Kısıtlaması: Hikayenin sahibi sizi engellemiş veya hikayeyi görmenizi kısıtlamış olabilir. Hikaye Silinmiş: Hikayenin sahibi hikayeyi silmiş olabilir. Teknik Sorunlar: Instagram'da geçici bir teknik sorun olabilir. Hata Çözümleri: Uygulamayı Yenileyin: Instagram uygulamasını kapatıp tekrar açın. Telefonunuzu Yeniden Başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatmak, geçici hataları çözebilir. Bağlantınızı Kontrol Edin: İnternet bağlantınızın sağlam ve stabil olduğundan emin olun. Uygulamayı Güncelleyin: Instagram uygulamanızın güncel olduğundan emin olun. Hesaptan Çıkıp Girin: Instagram hesabınızdan çıkıp tekrar girin. Verileri Temizleyin: Instagram uygulamasının veri ve önbelleğini temizleyin. (Bu işlem, uygulama ayarlarından yapılabilir.) Başka Bir Hesaptan Deneyin: Farklı bir Instagram hesabıyla hikayeye erişmeyi deneyin. Hata Devam Ederse: Yukarıdaki tüm çözümleri denedikten sonra hala "Bu hikayeye erişilemiyor" hatasıyla karşılaşıyorsanız, Instagram'a bir hata bildirimi gönderebilirsiniz. Hata Bildirimi Göndermek için: Instagram uygulamasını açın. Profilinize gidin. Sağ üst köşedeki üç çizgiye dokunun. "Ayarlar" seçeneğine gidin. "Yardım" seçeneğine gidin. "Sorun Bildir" seçeneğine gidin. Sorununuzu açıklayın ve "Gönder" butonuna dokunun. Ek Bilgiler: Hikayenin sahibi profilini gizliye almışsa ve onu takip etmiyorsanız, hikayeyi görmeniz için ona takip isteği göndermeniz gerekir. Hikayenin sahibi sizi engellemişse, hikayeyi görmeniz mümkün değildir. Hikaye silinmişse, geri getirilmesi mümkün değildir. Umarım bu bilgiler Instagram 'da "Bu hikayeye erişilemiyor" hatasını çözmenize yardımcı olur.
Instagram’da ‘Bu hikayeye erişilemiyor’ hatası, hesap gizliliği, hesap kısıtlaması, hikaye silinmesi veya teknik sorunlardan kaynaklanabilir. Çözüm için uygulamayı yenileyin, telefonu yeniden başlatın, bağlantınızı kontrol edin, uygulamayı güncelleyin, hesaptan çıkıp girin, verileri temizleyin veya başka bir hesaptan deneyin.

Instagram 'da bir hikayeye erişmeye çalışırken "Bu hikayeye erişilemiyor" hatasıyla karşılaşmanız sinir bozucu olabilir. Bu hatanın birkaç farklı sebebi olabilir ve sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç yöntem vardır.

Hata Sebepleri:

  • Hesap Gizliliği: Hikayenin sahibi profilini gizliye almış olabilir ve siz onu takip etmiyorsanız hikayeyi göremezsiniz.
  • Hesap Kısıtlaması: Hikayenin sahibi sizi engellemiş veya hikayeyi görmenizi kısıtlamış olabilir.
  • Hikaye Silinmiş: Hikayenin sahibi hikayeyi silmiş olabilir.
  • Teknik Sorunlar: Instagram'da geçici bir teknik sorun olabilir.

Hata Çözümleri:

  • Uygulamayı Yenileyin:  Instagram uygulamasını kapatıp tekrar açın.
  • Telefonunuzu Yeniden Başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatmak, geçici hataları çözebilir.
  • Bağlantınızı Kontrol Edin: İnternet bağlantınızın sağlam ve stabil olduğundan emin olun.
  • Uygulamayı Güncelleyin:  Instagram uygulamanızın güncel olduğundan emin olun.
  • Hesaptan Çıkıp Girin:  Instagram hesabınızdan çıkıp tekrar girin.
  • Verileri Temizleyin:  Instagram uygulamasının veri ve önbelleğini temizleyin. (Bu işlem, uygulama ayarlarından yapılabilir.)
  • Başka Bir Hesaptan Deneyin: Farklı bir Instagram hesabıyla hikayeye erişmeyi deneyin.

Hata Devam Ederse:

Yukarıdaki tüm çözümleri denedikten sonra hala "Bu hikayeye erişilemiyor" hatasıyla karşılaşıyorsanız, Instagram'a bir hata bildirimi gönderebilirsiniz.

Hata Bildirimi Göndermek için:

  1. Instagram uygulamasını açın.
  2. Profilinize gidin.
  3. Sağ üst köşedeki üç çizgiye dokunun.
  4. "Ayarlar" seçeneğine gidin.
  5. "Yardım" seçeneğine gidin.
  6. "Sorun Bildir" seçeneğine gidin.
  7. Sorununuzu açıklayın ve "Gönder" butonuna dokunun.

Ek Bilgiler:

  • Hikayenin sahibi profilini gizliye almışsa ve onu takip etmiyorsanız, hikayeyi görmeniz için ona takip isteği göndermeniz gerekir.
  • Hikayenin sahibi sizi engellemişse, hikayeyi görmeniz mümkün değildir.
  • Hikaye silinmişse, geri getirilmesi mümkün değildir.

Umarım bu bilgiler Instagram 'da "Bu hikayeye erişilemiyor" hatasını çözmenize yardımcı olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.