,, ,

Instagram Canlı Yayın ve IGTV Para Kazanma Özelliği Aktif Etme

Bilim-Teknoloji 21.12.2023 - 17:25, Güncelleme: 21.12.2023 - 17:25 14929+ kez okundu.
 

Instagram Canlı Yayın ve IGTV Para Kazanma Özelliği Aktif Etme

Instagram Canlı Yayın ve IGTV Para Kazanma Özelliği Aktif Etme
Instagram Canlı Yayın ve IGTV para kazanma özelliğini aktif etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Instagram hesabınızı en güncel sürüme güncelleyin. Instagram uygulamasını açın ve profilinize gidin. Profilinizdeki üç noktalı simgeye dokunun ve "Ayarlar"ı seçin. Ayarlar sayfasında "Hesap"a dokunun. Hesap sayfasında "Profesyonel hesap"ı seçin. Profesyonel hesap sayfasında "Rozetler"i seçin. Rozetler sayfasında "Rozetler için başvuruda bulun"u seçin. Rozetler için başvuru sayfasında, vergi bilgilerinizi girin ve "Başvur"u seçin. Instagram, başvurunuzu inceleyecek ve uygun bulunması durumunda, hesabınızda para kazanma özelliğini etkinleştirecektir. Başvuru için gerekli olan vergi bilgileri şunlardır: Vergi kimlik numaranız Vergi dairenizin adı Vergi numaranızın bulunduğu vergi levhasının bir kopyası Instagram Canlı Yayın ve IGTV para kazanma özelliğini aktif ettikten sonra, izleyicileriniz size rozet göndererek destek olabilirler. Rozetler, farklı şekillerde ve boyutlarda olabilir ve her birinin kendine özgü bir değeri vardır. İzleyicileriniz size gönderdikleri rozetler için, siz de Instagram'dan para kazanırsınız. Rozetler için kazandığınız para, her ayın sonunda hesabınıza yatırılır. Kazandığınız paranın miktarı, gönderdiğiniz rozetlerin sayısına ve boyutuna göre değişir. Instagram Canlı Yayın ve IGTV para kazanma özelliğini kullanmanın bazı avantajları şunlardır: İçerik üreticiler için yeni bir gelir kaynağı sağlar. İzleyiciler, içerik üreticilere doğrudan destek olabilirler. Instagram'ın daha fazla kullanıcı tarafından kullanılmasına yardımcı olur.
Instagram Canlı Yayın ve IGTV Para Kazanma Özelliği Aktif Etme

Instagram Canlı Yayın ve IGTV para kazanma özelliğini aktif etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Instagram hesabınızı en güncel sürüme güncelleyin.
  2. Instagram uygulamasını açın ve profilinize gidin.
  3. Profilinizdeki üç noktalı simgeye dokunun ve "Ayarlar"ı seçin.
  4. Ayarlar sayfasında "Hesap"a dokunun.
  5. Hesap sayfasında "Profesyonel hesap"ı seçin.
  6. Profesyonel hesap sayfasında "Rozetler"i seçin.
  7. Rozetler sayfasında "Rozetler için başvuruda bulun"u seçin.
  8. Rozetler için başvuru sayfasında, vergi bilgilerinizi girin ve "Başvur"u seçin.

Instagram, başvurunuzu inceleyecek ve uygun bulunması durumunda, hesabınızda para kazanma özelliğini etkinleştirecektir.

Başvuru için gerekli olan vergi bilgileri şunlardır:

  • Vergi kimlik numaranız
  • Vergi dairenizin adı
  • Vergi numaranızın bulunduğu vergi levhasının bir kopyası

Instagram Canlı Yayın ve IGTV para kazanma özelliğini aktif ettikten sonra, izleyicileriniz size rozet göndererek destek olabilirler. Rozetler, farklı şekillerde ve boyutlarda olabilir ve her birinin kendine özgü bir değeri vardır. İzleyicileriniz size gönderdikleri rozetler için, siz de Instagram'dan para kazanırsınız.

Rozetler için kazandığınız para, her ayın sonunda hesabınıza yatırılır. Kazandığınız paranın miktarı, gönderdiğiniz rozetlerin sayısına ve boyutuna göre değişir.

Instagram Canlı Yayın ve IGTV para kazanma özelliğini kullanmanın bazı avantajları şunlardır:

  • İçerik üreticiler için yeni bir gelir kaynağı sağlar.
  • İzleyiciler, içerik üreticilere doğrudan destek olabilirler.
  • Instagram'ın daha fazla kullanıcı tarafından kullanılmasına yardımcı olur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.