,, ,

Yunus Emre Yıldırımer 'Teşkilat' Kadrosunda!

Tv-Dünyası 23.08.2022 - 17:26, Güncelleme: 23.08.2022 - 17:26 7128+ kez okundu.
 

Yunus Emre Yıldırımer 'Teşkilat' Kadrosunda!

Yunus Emre Yıldırımer 'Teşkilat' Kadrosunda!
Yapımcılığını Tims&B Produtcitons'un üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gül Sarılaltın 'ın oturduğu, senaryosunu Teşkilat Yazı Grubu'nun kaleme aldığı dizinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Başrolünde Deniz Baysal Yurtçu Turgut Tunçalp ile Gürkan Uygun 'un yer aldığı ve yeni sezon hikayesi İstanbul'da geçecek olan diziye 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ve 'Adı Sevgi' gibi yapımlarda yer alan Yunus Emre Yıldırımer dahil oldu. Teşkilat yeni bölümleriyle yakında TRT 1'de!   Kaynak: Birsen Altuntaş
Yunus Emre Yıldırımer 'Teşkilat' Kadrosunda!
Yapımcılığını Tims&B Produtcitons'un üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gül Sarılaltın 'ın oturduğu, senaryosunu Teşkilat Yazı Grubu'nun kaleme aldığı dizinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başladı.
Başrolünde Deniz Baysal Yurtçu Turgut Tunçalp ile Gürkan Uygun 'un yer aldığı ve yeni sezon hikayesi İstanbul'da geçecek olan diziye 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ve 'Adı Sevgi' gibi yapımlarda yer alan Yunus Emre Yıldırımer dahil oldu.
Teşkilat yeni bölümleriyle yakında TRT 1'de!
 
Kaynak: Birsen Altuntaş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.