,, ,

Bartın'da FETÖ şüphelilerinin kullandığı gıda deposu tespit edildi

Gündem 09.06.2022 - 12:48, Güncelleme: 09.06.2022 - 12:48 4148+ kez okundu.
 

Bartın'da FETÖ şüphelilerinin kullandığı gıda deposu tespit edildi

Depodaki yağ, şeker, çay, bakliyat gibi yaklaşık 20 ton gıda ürünü ile temizlik malzemesine el konuldu
Bartın merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen, 37 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, metruk bir binanın "gıda deposu"na çevrildiği, buradan örgüt mensupları ile yakınlarına yardımda bulunulduğu belirlendi. Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 7 Haziran'da Bartın Karabük İstanbul ve Isparta 'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, örgüt içinde güncel yapılanma faaliyetleri sürdürdükleri iddiasıyla yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele daire başkanlıkları ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, Batın'da metruk bir binanın gıda deposuna çevrilerek buradan örgüt mensupları ile yakınlarına yardımda bulunulduğu ortaya çıktı. Daha önce market olarak kullanıldığı anlaşılan, kapı ve camları brandayla kapatılan depodaki yağ, şeker, çay, bakliyat gibi yaklaşık 20 ton gıda ürünü ile temizlik malzemesine el konuldu.
Depodaki yağ, şeker, çay, bakliyat gibi yaklaşık 20 ton gıda ürünü ile temizlik malzemesine el konuldu

Bartın merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen, 37 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, metruk bir binanın "gıda deposu"na çevrildiği, buradan örgüt mensupları ile yakınlarına yardımda bulunulduğu belirlendi.

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 7 Haziran'da Bartın Karabük İstanbul ve Isparta 'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, örgüt içinde güncel yapılanma faaliyetleri sürdürdükleri iddiasıyla yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele daire başkanlıkları ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, Batın'da metruk bir binanın gıda deposuna çevrilerek buradan örgüt mensupları ile yakınlarına yardımda bulunulduğu ortaya çıktı.

Daha önce market olarak kullanıldığı anlaşılan, kapı ve camları brandayla kapatılan depodaki yağ, şeker, çay, bakliyat gibi yaklaşık 20 ton gıda ürünü ile temizlik malzemesine el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.