,, ,

Kemer Kaymakamı ve Cumhuriyet Başsavcısı, Başkan Topaloğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Gündem 02.04.2024 - 16:40, Güncelleme: 02.04.2024 - 16:40 3382+ kez okundu.
 

Kemer Kaymakamı ve Cumhuriyet Başsavcısı, Başkan Topaloğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeniden seçilmesinin ardından Kaymakam Solmaz ve Başsavcı Almalı’nın hayırlı olsun ziyaretini kabul etti
Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı , 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kemer Belediye Başkanlığını tekrar kazanan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu 'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Solmaz ve Başsavcı Almalı’yı belediye kapısında karşılayan Başkan Topaloğlu, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.   Ziyaret sırasında, Başkan Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici , Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül ve yeni seçilen Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Çelik hazır bulundu. Kaymakam Solmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Almalı, yeniden belediye başkanlığına seçilen Necati Topaloğlu'na görevinde başarılar diledi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeniden seçilmesinin ardından Kaymakam Solmaz ve Başsavcı Almalı’nın hayırlı olsun ziyaretini kabul etti
Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı , 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kemer Belediye Başkanlığını tekrar kazanan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu 'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kaymakam Solmaz ve Başsavcı Almalı’yı belediye kapısında karşılayan Başkan Topaloğlu, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
 
Ziyaret sırasında, Başkan Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici , Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül ve yeni seçilen Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Çelik hazır bulundu.
Kaymakam Solmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Almalı, yeniden belediye başkanlığına seçilen Necati Topaloğlu'na görevinde başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.