,, ,

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç ve Büyükşehir Adayı Ünlüce, 8 Mart'ta Sivrihisarlı Kadınlarla Buluştu

Gündem 21.02.2024 - 12:10, Güncelleme: 21.02.2024 - 12:10 3192+ kez okundu.
 

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç ve Büyükşehir Adayı Ünlüce, 8 Mart'ta Sivrihisarlı Kadınlarla Buluştu

8 Mart’ta, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Sivrihisarlı kadınlarla buluştu
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Ayşe Ünlüce , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Sivrihisar 'da düzenlediği yemekte Sivrihisarlı kadınlarla bir araya geldi. Kadın dayanışmasına önem verdiklerini ve onlardan aldıkları destekle güzel yarınlara inandıklarını belirten Ataç, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın Avukat Ayşe Ünlüce olması için, tüm kadınlar birlikte çalışacak, birlikte başaracağız." dedi. Ataç, destekleri ve sıcak karşılamaları için Sivrihisarlı kadınlara ve onları bir araya getiren başta Yılmaz Hocam olmak üzere Büyükşehir Belediyesi'nde emeği geçen herkese teşekkür etti.
8 Mart’ta, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Sivrihisarlı kadınlarla buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Ayşe Ünlüce , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Sivrihisar 'da düzenlediği yemekte Sivrihisarlı kadınlarla bir araya geldi.

Kadın dayanışmasına önem verdiklerini ve onlardan aldıkları destekle güzel yarınlara inandıklarını belirten Ataç, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın Avukat Ayşe Ünlüce olması için, tüm kadınlar birlikte çalışacak, birlikte başaracağız." dedi.

Ataç, destekleri ve sıcak karşılamaları için Sivrihisarlı kadınlara ve onları bir araya getiren başta Yılmaz Hocam olmak üzere Büyükşehir Belediyesi'nde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.