,, ,

Umut Mahallesi’nde Seçim Heyecanı: Sadık Eryılmaz Muhtar Adayı

Gündem 22.01.2024 - 10:39, Güncelleme: 22.01.2024 - 10:39 3758+ kez okundu.
 

Umut Mahallesi’nde Seçim Heyecanı: Sadık Eryılmaz Muhtar Adayı

Arama motorları ve SEO uyumuyla alakalı 160 karakteri geçmeyecek şekilde spot yazısı
Ankara - Çankaya Umut Mahallesi 'nde yerel seçim heyecanı başladı. Bu heyecanın ortasında ismini sıkça duyduğumuz bir aday var: Sadık Eryılmaz . Mahalle sakinlerinin sevgi ve desteğini kazanan Eryılmaz, mahalle muhtarlığı için adaylığını resmen açıkladı. Eryılmaz, mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam alanı sunmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, mahalle halkının beklenti ve taleplerini de ön planda tutacağını vurguladı. Özellikle mahallenin huzur ve güvenliğini sağlama konusunda kararlı olduğunu ifade etti. Kendisini tanıyanlar, Eryılmaz'ın mahalle için yapıcı ve vizyoner projelerle dolu bir gelecek vaat ettiğini söylüyor. Umut Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, Sadık Eryılmaz'ın mahallelerini daha yaşanabilir bir yer haline getirme hedefine destek veriyor. Eryılmaz'ın adaylığına ilişkin gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.   Sadık Eryılmaz kimdir. Çocukluğunu ve gençliğini Seyranbağları'nın Umut Mahallesinde geçiren Sadık ERYILMAZ 35 senedir bu semtte ikamet etmekte olup 8 senedir Emlak ve Gayrimenkul alanında esnaflık yapmaktadır.  Evli ve 1 çocuk sahibidir. Aslen Yozgatlıdır.
Arama motorları ve SEO uyumuyla alakalı 160 karakteri geçmeyecek şekilde spot yazısı

Ankara - Çankaya Umut Mahallesi 'nde yerel seçim heyecanı başladı. Bu heyecanın ortasında ismini sıkça duyduğumuz bir aday var: Sadık Eryılmaz . Mahalle sakinlerinin sevgi ve desteğini kazanan Eryılmaz, mahalle muhtarlığı için adaylığını resmen açıkladı.

Eryılmaz, mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam alanı sunmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, mahalle halkının beklenti ve taleplerini de ön planda tutacağını vurguladı. Özellikle mahallenin huzur ve güvenliğini sağlama konusunda kararlı olduğunu ifade etti. Kendisini tanıyanlar, Eryılmaz'ın mahalle için yapıcı ve vizyoner projelerle dolu bir gelecek vaat ettiğini söylüyor.

Umut Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, Sadık Eryılmaz'ın mahallelerini daha yaşanabilir bir yer haline getirme hedefine destek veriyor. Eryılmaz'ın adaylığına ilişkin gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

 

Sadık Eryılmaz kimdir.

Çocukluğunu ve gençliğini Seyranbağları'nın Umut Mahallesinde geçiren Sadık ERYILMAZ 35 senedir bu semtte ikamet etmekte olup 8 senedir Emlak ve Gayrimenkul alanında esnaflık yapmaktadır.  Evli ve 1 çocuk sahibidir. Aslen Yozgatlıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.