,, ,

Resident Evil Village Şarap Odasındaki Bulmaca Nasıl Çözülür?

Oyun 03.01.2024 - 12:53, Güncelleme: 03.01.2024 - 12:53 12534+ kez okundu.
 

Resident Evil Village Şarap Odasındaki Bulmaca Nasıl Çözülür?

Resident Evil Village Şarap Odasındaki Bulmaca Nasıl Çözülür?
Resident Evil Village  'deki Şarap Odası ndaki Bulmaca oyunun ilk bölümlerinden birinde karşımıza çıkan ve çözülmesi gereken bir bulmacadır. Bulmacanın çözümü için, odada bulunan dört çan ve duvardaki dört resim dikkatlice incelenmelidir. Odanın girişinde bulunan resimde, dört çanın üzerinde dört farklı hayvan tasvir edilmiştir. Bu hayvanlar sırasıyla: Köpek Kuş At Domuz Odadaki her bir çanın üzerinde de bu hayvanların isimlerinin baş harfleri bulunmaktadır. Bu harfleri kullanarak, duvardaki resimlerde bulunan hayvanların sırasını belirlemek gerekir. Doğru sıra şu şekildedir: Köpek At Kuş Domuz Bu sırayı belirledikten sonra, her bir çanı sırasıyla bu hayvanların isminin baş harfiyle birlikte çalmak gerekir. Bu işlemi doğru bir şekilde gerçekleştirdiğinizde, duvarın arkasında bulunan bir kapı açılacaktır. Bu kapıdan geçerek, odanın gizli bölümünü keşfedebilirsiniz. Bulmacanın çözümü için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Odanın girişinde bulunan resimde, dört çanın üzerinde bulunan hayvanları inceleyin. Odadaki her bir çanın üzerinde bulunan harfleri inceleyin. Dört hayvanı, duvardaki resimlerde bulunan sırayla yazın. Her bir çanı, hayvanların isminin baş harfiyle birlikte çalın. Duvarın arkasında bulunan kapı açılacaktır. Bulmacanın çözümü, oyunun ilerlemesi için gerekli değildir. Ancak, bulmacayı çözerek, oyunun gizli bölümünü keşfedebilir ve bazı bonus eşyalara sahip olabilirsiniz.
Resident Evil Village Şarap Odasındaki Bulmaca Nasıl Çözülür?

Resident Evil Village  'deki Şarap Odası ndaki Bulmaca oyunun ilk bölümlerinden birinde karşımıza çıkan ve çözülmesi gereken bir bulmacadır. Bulmacanın çözümü için, odada bulunan dört çan ve duvardaki dört resim dikkatlice incelenmelidir.

Odanın girişinde bulunan resimde, dört çanın üzerinde dört farklı hayvan tasvir edilmiştir. Bu hayvanlar sırasıyla:

  • Köpek
  • Kuş
  • At
  • Domuz

Odadaki her bir çanın üzerinde de bu hayvanların isimlerinin baş harfleri bulunmaktadır. Bu harfleri kullanarak, duvardaki resimlerde bulunan hayvanların sırasını belirlemek gerekir.

Doğru sıra şu şekildedir:

  • Köpek
  • At
  • Kuş
  • Domuz

Bu sırayı belirledikten sonra, her bir çanı sırasıyla bu hayvanların isminin baş harfiyle birlikte çalmak gerekir. Bu işlemi doğru bir şekilde gerçekleştirdiğinizde, duvarın arkasında bulunan bir kapı açılacaktır. Bu kapıdan geçerek, odanın gizli bölümünü keşfedebilirsiniz.

Bulmacanın çözümü için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Odanın girişinde bulunan resimde, dört çanın üzerinde bulunan hayvanları inceleyin.
  2. Odadaki her bir çanın üzerinde bulunan harfleri inceleyin.
  3. Dört hayvanı, duvardaki resimlerde bulunan sırayla yazın.
  4. Her bir çanı, hayvanların isminin baş harfiyle birlikte çalın.
  5. Duvarın arkasında bulunan kapı açılacaktır.

Bulmacanın çözümü, oyunun ilerlemesi için gerekli değildir. Ancak, bulmacayı çözerek, oyunun gizli bölümünü keşfedebilir ve bazı bonus eşyalara sahip olabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.