,, ,

iPhone WhatsApp Bildirim Gelmiyor: Olası Nedenler ve Çözümler

Bilim-Teknoloji 30.12.2023 - 15:06, Güncelleme: 30.12.2023 - 15:06 19651+ kez okundu.
 

iPhone WhatsApp Bildirim Gelmiyor: Olası Nedenler ve Çözümler

iPhone WhatsApp Bildirim Gelmiyor: Olası Nedenler ve Çözümler
iPhone 'unuzda WhatsApp bildirimlerinin gelmemesi sorununu yaşıyorsanız, bunun birkaç olası nedeni vardır. İşte olası nedenler ve çözümleri: Bildirim ayarlarınız kapalı olabilir. WhatsApp 'ın bildirimlere izin vermesi için Ayarlar > Bildirimler > WhatsApp'a gidin ve "Bildirimleri Göster"i etkinleştirin. iPhone'unuzun sessiz modda olabilir. Sessiz modu kapatmak için yan düğmeyi aşağı kaydırın ve sessiz simgesini arayın. iPhone'unuzun Wi-Fi veya hücresel verisi kapalı olabilir. Wi-Fi veya hücresel veriyi açmak için Ayarlar > Wi-Fi veya Ayarlar > Hücresel'e gidin ve her ikisini de etkinleştirin. WhatsApp'ın Arka Planda Yenileme'si devre dışı bırakılmış olabilir. Arka planda yenilemeyi etkinleştirmek için Ayarlar > WhatsApp > Arka Planda Yenileme'ye gidin ve etkinleştirin. iPhone'unuzun depolama alanı dolu olabilir. WhatsApp'ın düzgün çalışması için en az 100 MB boş depolama alanına sahip olmanız gerekir. Depolama alanınızı kontrol etmek için Ayarlar > Genel > Depolama ve iCloud Kullanımı'na gidin. iPhone'unuzda bir hata olabilir. iPhone'unuzu yeniden başlatmak sorunu çözebilir. iPhone'unuzu yeniden başlatmak için yan düğmeyi ve ses kısma düğmesini aynı anda basılı tutun ve ardından kaydırıcıyı görünene kadar kaydırın.   Bu adımları denediyseniz ve sorun hala devam ediyorsa, WhatsApp Destek ile iletişime geçin.          
iPhone WhatsApp Bildirim Gelmiyor: Olası Nedenler ve Çözümler

iPhone 'unuzda WhatsApp bildirimlerinin gelmemesi sorununu yaşıyorsanız, bunun birkaç olası nedeni vardır. İşte olası nedenler ve çözümleri:

  • Bildirim ayarlarınız kapalı olabilir. WhatsApp 'ın bildirimlere izin vermesi için Ayarlar > Bildirimler > WhatsApp'a gidin ve "Bildirimleri Göster"i etkinleştirin.
  • iPhone'unuzun sessiz modda olabilir. Sessiz modu kapatmak için yan düğmeyi aşağı kaydırın ve sessiz simgesini arayın.
  • iPhone'unuzun Wi-Fi veya hücresel verisi kapalı olabilir. Wi-Fi veya hücresel veriyi açmak için Ayarlar > Wi-Fi veya Ayarlar > Hücresel'e gidin ve her ikisini de etkinleştirin.
  • WhatsApp'ın Arka Planda Yenileme'si devre dışı bırakılmış olabilir. Arka planda yenilemeyi etkinleştirmek için Ayarlar > WhatsApp > Arka Planda Yenileme'ye gidin ve etkinleştirin.
  • iPhone'unuzun depolama alanı dolu olabilir. WhatsApp'ın düzgün çalışması için en az 100 MB boş depolama alanına sahip olmanız gerekir. Depolama alanınızı kontrol etmek için Ayarlar > Genel > Depolama ve iCloud Kullanımı'na gidin.
  • iPhone'unuzda bir hata olabilir. iPhone'unuzu yeniden başlatmak sorunu çözebilir. iPhone'unuzu yeniden başlatmak için yan düğmeyi ve ses kısma düğmesini aynı anda basılı tutun ve ardından kaydırıcıyı görünene kadar kaydırın.
 
Bu adımları denediyseniz ve sorun hala devam ediyorsa, WhatsApp Destek ile iletişime geçin.

 

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.