,, ,

İyilik Bulaşıcıdır Derneği, ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu

Gündem 25.12.2023 - 10:51, Güncelleme: 25.12.2023 - 10:51 2529+ kez okundu.
 

İyilik Bulaşıcıdır Derneği, ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu

İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatıyor ve umut oluyor.
İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği , ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu. Mamak 'ta faaliyet gösteren dernek, yaklaşık bir yıldır ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırıyor. Dernek, imkanları doğrultusunda yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi engelli ve mağdur kadınlara yardım elini uzatıyor. Dernek Başkanı Melek Gözen gıda, eşya, kıyafet ayakkabı gibi ihtiyaçların yanı sıra özellikle eşi olmayan ve şiddet gören bayanların ayakta durması için çaba gösterdiklerini söyledi. Melek Gözen , şimdiye kadar kendilerine ulaşan yardım başvurularının imkanları doğrultusunda büyük ölçüde karşılandığını dile getirdi. Yaptıkları çalışmalara yönelik şu bilgileri verdi: Ramazan'da erzak kolisi dağıtımı Bayramlarda yetim öksüz çocuklara kıyafet ve ayakkabı yardımı Okullar açılırken kırtasiye desteği Adak kurbanı Hayır yemekleri Kandillerde ekmek dağıtımı Ramazan'da ramazan pidesi dağıtımı Toplu doğum günü organizasyonları Gözen, engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye, protez gibi ihtiyaçlarını da karşıladıklarını sözlerine ekledi.
İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatıyor ve umut oluyor.

İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği , ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu. Mamak 'ta faaliyet gösteren dernek, yaklaşık bir yıldır ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırıyor.

Dernek, imkanları doğrultusunda yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi engelli ve mağdur kadınlara yardım elini uzatıyor. Dernek Başkanı Melek Gözen gıda, eşya, kıyafet ayakkabı gibi ihtiyaçların yanı sıra özellikle eşi olmayan ve şiddet gören bayanların ayakta durması için çaba gösterdiklerini söyledi.

Melek Gözen , şimdiye kadar kendilerine ulaşan yardım başvurularının imkanları doğrultusunda büyük ölçüde karşılandığını dile getirdi. Yaptıkları çalışmalara yönelik şu bilgileri verdi:

  • Ramazan'da erzak kolisi dağıtımı
  • Bayramlarda yetim öksüz çocuklara kıyafet ve ayakkabı yardımı
  • Okullar açılırken kırtasiye desteği
  • Adak kurbanı
  • Hayır yemekleri
  • Kandillerde ekmek dağıtımı
  • Ramazan'da ramazan pidesi dağıtımı
  • Toplu doğum günü organizasyonları

Gözen, engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye, protez gibi ihtiyaçlarını da karşıladıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.