,, ,

Ahmet Nur Çebi Kimdir?

Gündem 18.12.2023 - 11:04, Güncelleme: 18.12.2023 - 11:06 2568+ kez okundu.
 

Ahmet Nur Çebi Kimdir?

Ahmet Nur Çebi Kimdir?
Ahmet Nur Çebi , 29 Ekim 1959 tarihinde Trabzon 'un Araklı ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük'te tamamladı. 1983 yılında Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesi'nden mezun oldu. Çebi, iş hayatına 1984 yılında Kaptan Demir Çelik A.Ş.'de başladı. 1992 yılında şirketin yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Çebi, ayrıca Çebi Denizcilik, Nur Gemicilik, Çebi Enerji ve Martaş Liman Tesisleri gibi şirketlerin de yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. Ahmet Nur Çebi 2012 yılından itibaren Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 2. başkanlığını yürüttü. 2022 yılında yapılan olağan seçimde Beşiktaş'ın 34. başkanı seçildi. Ahmet Nur Çebi evli ve üç çocuk babasıdır. Ahmet Nur Çebi'nin Beşiktaş başkanlığı döneminde yaptığı bazı önemli çalışmalar şunlardır: Beşiktaş'ın mali durumunu iyileştirmek için çalışmalar yaptı. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olması için çalışmalar yaptı. Beşiktaş'ın yeni stadyum projesini hayata geçirdi. Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın geleceği için önemli çalışmalar yapan bir başkan olarak bilinmektedir.
Ahmet Nur Çebi Kimdir?

Ahmet Nur Çebi , 29 Ekim 1959 tarihinde Trabzon 'un Araklı ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük'te tamamladı. 1983 yılında Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesi'nden mezun oldu.

Çebi, iş hayatına 1984 yılında Kaptan Demir Çelik A.Ş.'de başladı. 1992 yılında şirketin yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Çebi, ayrıca Çebi Denizcilik, Nur Gemicilik, Çebi Enerji ve Martaş Liman Tesisleri gibi şirketlerin de yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

Ahmet Nur Çebi 2012 yılından itibaren Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 2. başkanlığını yürüttü. 2022 yılında yapılan olağan seçimde Beşiktaş'ın 34. başkanı seçildi.

Ahmet Nur Çebi evli ve üç çocuk babasıdır.

Ahmet Nur Çebi'nin Beşiktaş başkanlığı döneminde yaptığı bazı önemli çalışmalar şunlardır:

  • Beşiktaş'ın mali durumunu iyileştirmek için çalışmalar yaptı.
  • Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olması için çalışmalar yaptı.
  • Beşiktaş'ın yeni stadyum projesini hayata geçirdi.

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın geleceği için önemli çalışmalar yapan bir başkan olarak bilinmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.