,, ,

KYK WİFİ Aktifleştirme : KYK WİFİ Girişi Nasıl Yapılır?

Eğitim 18.12.2023 - 10:55, Güncelleme: 18.12.2023 - 10:55 10831+ kez okundu.
 

KYK WİFİ Aktifleştirme : KYK WİFİ Girişi Nasıl Yapılır?

KYK WİFİ Aktifleştirme : KYK WİFİ Girişi Nasıl Yapılır?
KYK Wi-Fi , Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda kalan öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabileceği bir internet hizmetidir. KYK Wi-Fi'ye bağlanmak için öncelikle yurt yönetiminden kullanıcı adı ve şifrenizi almanız gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifrenizi aldıktan sonra, aşağıdaki adımları takip ederek KYK Wi-Fi'ye bağlanabilirsiniz: Cihazınızdan Wi-Fi'yi açın. "KYK-WIFI" veya "GSB-WIFI" ağına bağlanın. Açılan sayfaya kullanıcı adı ve şifrenizi girin. "Giriş" butonuna tıklayın. KYK Wi-Fi'ye bağlandıktan sonra, interneti özgürce kullanabilirsiniz. Eğer yurt yönetiminden kullanıcı adı ve şifrenizi almadıysanız, aşağıdaki adımları takip ederek şifrenizi alabilirsiniz: e-Devlet'e giriş yapın. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı seçin. GSB Wi-Fi Şifre İşlemleri'ni seçin. Kimlik doğrulama yöntemlerinden birini kullanarak sisteme giriş yapın. Sağlanan şifreyi kullanarak KYK Wi-Fi'ye bağlanın. KYK Wi-Fi'ye bağlanırken sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz: Cihazınızı yeniden başlatın. Wi-Fi'yi kapatıp açın. Cihazınızın Wi-Fi ayarlarını kontrol edin. Yurt yönetimine başvurun.
KYK WİFİ Aktifleştirme : KYK WİFİ Girişi Nasıl Yapılır?

KYK Wi-Fi , Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda kalan öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabileceği bir internet hizmetidir. KYK Wi-Fi'ye bağlanmak için öncelikle yurt yönetiminden kullanıcı adı ve şifrenizi almanız gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifrenizi aldıktan sonra, aşağıdaki adımları takip ederek KYK Wi-Fi'ye bağlanabilirsiniz:

  1. Cihazınızdan Wi-Fi'yi açın.
  2. "KYK-WIFI" veya "GSB-WIFI" ağına bağlanın.
  3. Açılan sayfaya kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
  4. "Giriş" butonuna tıklayın.

KYK Wi-Fi'ye bağlandıktan sonra, interneti özgürce kullanabilirsiniz.

Eğer yurt yönetiminden kullanıcı adı ve şifrenizi almadıysanız, aşağıdaki adımları takip ederek şifrenizi alabilirsiniz:

  1. e-Devlet'e giriş yapın.
  2. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı seçin.
  3. GSB Wi-Fi Şifre İşlemleri'ni seçin.
  4. Kimlik doğrulama yöntemlerinden birini kullanarak sisteme giriş yapın.
  5. Sağlanan şifreyi kullanarak KYK Wi-Fi'ye bağlanın.

KYK Wi-Fi'ye bağlanırken sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz:

  1. Cihazınızı yeniden başlatın.
  2. Wi-Fi'yi kapatıp açın.
  3. Cihazınızın Wi-Fi ayarlarını kontrol edin.
  4. Yurt yönetimine başvurun.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.