,, ,

Haksızlık Yapanı Kahreden Esma – Canı Yananın Edeceği Dua

Yaşam 15.12.2023 - 11:18, Güncelleme: 15.12.2023 - 11:18 16862+ kez okundu.
 

Haksızlık Yapanı Kahreden Esma – Canı Yananın Edeceği Dua

Haksızlık Yapanı Kahreden Esma – Canı Yananın Edeceği Dua
Haksızlık yapanı kahreden esma, Allah'ın "El-Müntekim" ismidir. Bu isim, "intikam alan, cezalandıran" anlamına gelir. Canı Yananın Edeceği Dua Haksızlık yapanı kahretmek için okunacak dua şu şekildedir: Bismillahirrahmanirrahim Ya Allah, Beni haksızlığa uğratan (ismi) hakkında senden yardım istiyorum. Ona karşı hakkımı almanı istiyorum. Onu kahretmeni istiyorum. Onu adaletsizliğinden dolayı cezalandırmanı istiyorum. Sen her şeye gücü yetensin, Sen her şeyi bilensin, Sen her şeyi görensin. Benim hakkımı ondan almanı istiyorum. Amin. Bu duayı, her gün sabah ve akşam 3 defa okumanız tavsiye edilir. Dua ederken, haksızlığa uğradığınız kişiyi ve haksızlığınızı açıkça ifade etmelisiniz. Duanızı samimiyetle ettiğiniz takdirde, Allah'ın izniyle haksızlık yapan kişi kahredilecektir. Dua Etmenin Önemi Dua, Allah'a yalvarmak ve yardım istemek demektir. Dua, müminin en önemli ibadetlerinden biridir. Dua etmek, insanın Allah'a yakınlaşmasına ve onun yardımını almasına vesile olur. Haksızlık yapanı kahretmek için dua etmek de önemlidir. Dua, Allah'ın intikamını almasını sağlar. Haksızlığa uğrayan kişi, dua ederek Allah'ın yardımına sığınabilir ve haksızlık yapan kişinin cezalandırılmasını talep edebilir.
Haksızlık Yapanı Kahreden Esma – Canı Yananın Edeceği Dua

Haksızlık yapanı kahreden esma, Allah'ın "El-Müntekim" ismidir. Bu isim, "intikam alan, cezalandıran" anlamına gelir.

Canı Yananın Edeceği Dua

Haksızlık yapanı kahretmek için okunacak dua şu şekildedir:

Bismillahirrahmanirrahim

Ya Allah,

Beni haksızlığa uğratan (ismi) hakkında senden yardım istiyorum.

Ona karşı hakkımı almanı istiyorum.

Onu kahretmeni istiyorum.

Onu adaletsizliğinden dolayı cezalandırmanı istiyorum.

Sen her şeye gücü yetensin,

Sen her şeyi bilensin,

Sen her şeyi görensin.

Benim hakkımı ondan almanı istiyorum.

Amin.

Bu duayı, her gün sabah ve akşam 3 defa okumanız tavsiye edilir. Dua ederken, haksızlığa uğradığınız kişiyi ve haksızlığınızı açıkça ifade etmelisiniz. Duanızı samimiyetle ettiğiniz takdirde, Allah'ın izniyle haksızlık yapan kişi kahredilecektir.

Dua Etmenin Önemi

Dua, Allah'a yalvarmak ve yardım istemek demektir. Dua, müminin en önemli ibadetlerinden biridir. Dua etmek, insanın Allah'a yakınlaşmasına ve onun yardımını almasına vesile olur.

Haksızlık yapanı kahretmek için dua etmek de önemlidir. Dua, Allah'ın intikamını almasını sağlar. Haksızlığa uğrayan kişi, dua ederek Allah'ın yardımına sığınabilir ve haksızlık yapan kişinin cezalandırılmasını talep edebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.