,, ,

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol yeniden aday oldu

Siyaset 12.12.2023 - 14:25, Güncelleme: 12.12.2023 - 14:31 7592+ kez okundu.
 

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol yeniden aday oldu

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, CHP’den yeniden aday olduğunu açıkladı. Çağlar Ertürk, Özyol’u desteklediğini belirtti.
Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol CHP ’den yeniden aday olduğunu açıkladı. Özyol, vatandaşlara tekrar hizmet etmek için aday olduğunu söyledi. Özyol’un adaylığını destekleyen siyasetçi ve gazeteci Çağlar Ertürk de belediye başkanını ziyaret etti . Çağlar Ertürk Özyol’un başarılı çalışmalarını takdir ettiğini ve Gümüşhacıköy’ün gelişmesi için elinden geleni yapacağını belirtti. Özyol ve Ertürk, görüşme poz verdi. Özyol, seçim kampanyasında halkın desteğini beklediğini ifade etti.  
Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, CHP’den yeniden aday olduğunu açıkladı. Çağlar Ertürk, Özyol’u desteklediğini belirtti.

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol CHP ’den yeniden aday olduğunu açıkladı. Özyol, vatandaşlara tekrar hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

Özyol’un adaylığını destekleyen siyasetçi ve gazeteci Çağlar Ertürk de belediye başkanını ziyaret etti . Çağlar Ertürk Özyol’un başarılı çalışmalarını takdir ettiğini ve Gümüşhacıköy’ün gelişmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

Özyol ve Ertürk, görüşme poz verdi. Özyol, seçim kampanyasında halkın desteğini beklediğini ifade etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.