,, ,

Sony PS5 Pro ne zaman çıkacak? Özellikleri merak ediliyordu

Bilim-Teknoloji 12.12.2023 - 11:05, Güncelleme: 12.12.2023 - 11:13 16477+ kez okundu.
 

Sony PS5 Pro ne zaman çıkacak? Özellikleri merak ediliyordu

Hülya Bozkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Hülya Bozkaya şarkıları ve albümleri
Sony 'nin PlayStation 5 Pro konsolunun 2024 yılının sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.   Konsolun, standart PlayStation 5 'e kıyasla daha güçlü işlemci ve grafik işlemcisine sahip olması bekleniyor. Bu, daha yüksek kare hızları ve daha yüksek çözünürlüklü grafikler sunmasını sağlayacak. PS5 Pro 'nun ayrıca, standart PS5'ten daha fazla depolama alanına sahip olması bekleniyor. Bu, daha fazla oyun ve uygulamayı yüklemenizi sağlayacak. Konsolun kesin özellikleri henüz açıklanmadı, ancak şu anda aşağıdaki özelliklere sahip olması bekleniyor: AMD Zen 4 tabanlı işlemci AMD RDNA 3 tabanlı grafik işlemci 16 GB GDDR6 bellek 1 TB (veya daha fazla) SSD depolama alanı 8K çözünürlük desteği 120 FPS'ye kadar kare hızı desteğia  
Hülya Bozkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Hülya Bozkaya şarkıları ve albümleri

Sony 'nin PlayStation 5 Pro konsolunun 2024 yılının sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 

Konsolun, standart PlayStation 5 'e kıyasla daha güçlü işlemci ve grafik işlemcisine sahip olması bekleniyor. Bu, daha yüksek kare hızları ve daha yüksek çözünürlüklü grafikler sunmasını sağlayacak.

PS5 Pro 'nun ayrıca, standart PS5'ten daha fazla depolama alanına sahip olması bekleniyor. Bu, daha fazla oyun ve uygulamayı yüklemenizi sağlayacak.

Konsolun kesin özellikleri henüz açıklanmadı, ancak şu anda aşağıdaki özelliklere sahip olması bekleniyor:

  • AMD Zen 4 tabanlı işlemci
  • AMD RDNA 3 tabanlı grafik işlemci
  • 16 GB GDDR6 bellek
  • 1 TB (veya daha fazla) SSD depolama alanı
  • 8K çözünürlük desteği
  • 120 FPS'ye kadar kare hızı desteğia
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.