,, ,

Ya Settar Esmasının Anlamı Nedir? Ya Settar Zikri Fazileti Nedir?

Gündem 07.12.2023 - 13:43, Güncelleme: 07.12.2023 - 13:43 5809+ kez okundu.
 

Ya Settar Esmasının Anlamı Nedir? Ya Settar Zikri Fazileti Nedir?

Ya Settar Esmasının Anlamı Nedir? Ya Settar Zikri Fazileti Nedir?
Ya Settar Allah'ın 99 isminden biridir. Setr kelimesi, gizlemek, örtmek anlamına gelir. Ya Settar ismi ise, kullarının günahlarını, kusurlarını, hatalarını örten, onları başkalarından saklayan Allah'a ait bir isimdir. Ya Settar Zikri Fazileti Ya Settar isminin zikri, günahların bağışlanması, hatalardan korunmak, kusurların örtülmesi, kötülüklerden korunmak, sıkıntıların giderilmesi, işlerin kolaylaşması, huzur ve mutluluğa kavuşmak gibi birçok fayda sağlar. Ya Settar isminin zikrine devam eden kişiler, Allah'ın örtücülüğü ve bağışlayıcılığı ile karşılaşırlar. Günahları bağışlanır, hataları örtülür, kusurları görmezden gelinir, kötülüklerden korunurlar, sıkıntıları giderilir, işlerinde kolaylık sağlanır ve huzur ve mutluluğa kavuşurlar. Ya Settar isminin zikrine devam ederken şu duayı da okumak faydalıdır: Ya Settar, Ya Gaffar, Ya Tevvab, Ya Raheem, Settir hatalarımı, ört kusurlarımı, Bağışla günahlarımı, Rahmet et bana, Yardım et bana, Gönlüme huzur ver, İşlerimi kolaylaştır. Ya Settar Zikri Nasıl Yapılır? Ya Settar isminin zikrini dilediğiniz kadar yapabilirsiniz. Ancak, günde 1000 kere zikretmek daha etkilidir. Ya Settar ismini zikrederken, Allah'ın örtücülüğü ve bağışlayıcılığına sığınmak, günahlardan ve hatalardan uzak durmak, iyi işler yapmak ve Allah'ın rızasını kazanmaya çalışmak önemlidir.
Ya Settar Esmasının Anlamı Nedir? Ya Settar Zikri Fazileti Nedir?

Ya Settar Allah'ın 99 isminden biridir. Setr kelimesi, gizlemek, örtmek anlamına gelir. Ya Settar ismi ise, kullarının günahlarını, kusurlarını, hatalarını örten, onları başkalarından saklayan Allah'a ait bir isimdir.

Ya Settar Zikri Fazileti

Ya Settar isminin zikri, günahların bağışlanması, hatalardan korunmak, kusurların örtülmesi, kötülüklerden korunmak, sıkıntıların giderilmesi, işlerin kolaylaşması, huzur ve mutluluğa kavuşmak gibi birçok fayda sağlar.

Ya Settar isminin zikrine devam eden kişiler, Allah'ın örtücülüğü ve bağışlayıcılığı ile karşılaşırlar. Günahları bağışlanır, hataları örtülür, kusurları görmezden gelinir, kötülüklerden korunurlar, sıkıntıları giderilir, işlerinde kolaylık sağlanır ve huzur ve mutluluğa kavuşurlar.

Ya Settar isminin zikrine devam ederken şu duayı da okumak faydalıdır:

Ya Settar, Ya Gaffar, Ya Tevvab, Ya Raheem,
Settir hatalarımı, ört kusurlarımı,
Bağışla günahlarımı,
Rahmet et bana,
Yardım et bana,
Gönlüme huzur ver,
İşlerimi kolaylaştır.

Ya Settar Zikri Nasıl Yapılır?

Ya Settar isminin zikrini dilediğiniz kadar yapabilirsiniz. Ancak, günde 1000 kere zikretmek daha etkilidir. Ya Settar ismini zikrederken, Allah'ın örtücülüğü ve bağışlayıcılığına sığınmak, günahlardan ve hatalardan uzak durmak, iyi işler yapmak ve Allah'ın rızasını kazanmaya çalışmak önemlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.