,, ,

Gençler İçin İyilik Derneği'nden "Yılın En'leri" Ödülleri

Gündem 21.11.2023 - 12:06, Güncelleme: 21.11.2023 - 12:06 3032+ kez okundu.
 

Gençler İçin İyilik Derneği'nden "Yılın En'leri" Ödülleri

Gençler İçin İyilik Derneği’nin düzenlediği ‘Yaşama Sanatı’ programında, gençler tarafından ‘Yılın Enleri’ seçildi. Yılın İş İnsanı ödülü, başarılı yazılımcı Nalan Kurt’a verildi
Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen Geleceğimin Sorumluluğu; “Yaşama Sanatı” programında gençler tarafından  “Yılın En’leri” seçildi. 13 kişinin ödüllendirildiği etkinlikte Yılın İş İnsanı ödülü başarılı yazılımcı Nalan Kurt ’a verildi.   Gençler İçin İyilik Derneği tarafından Marmara Üniversitesi Kariye Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen Geleceğimin Sorumluluğu; “Yaşama Sanatı” Ödül töreni, 15 Kasım 2023 Çarşamba günü, , Marmara Üniversitesi İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu sene ikinci kez düzenlenen “Geleceğimin Sorumluluğu; Yaşama Sanatı” yarışmasına tüm Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin hazırladığı 552 proje katıldı. 20 projenin finale kaldığı yarışmada  Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisi Elif Selin Türk, “Yaşama Sanatı Animasyon Filmi” ile yarışmanın birincisi oldu   GENÇLERİN SEÇİMLERİYLE “YILIN ENLERİ ÖDÜL TÖRENİ”   Gençler İçin İyilik Derneği , gençlerin sadece projelerini değil, seçimlerini de bilmek istedi ve bunun üzerine “Yılın En’leri” oluşturuldu. Üniversite gençleri ve dernek toplamda 13 kişiy çeşitli alanlarda “Yılın Eni” olarak belirledi. Yazılım alanında başarılı çalışmaları olan NLKSOFT Kurucusu Nalan Kurt ‘’Yılın İş İnsanı’’ ödülünü almaya hak kazandı. Programda konuşan Nalan Kurt ‘Harika bir programda harika bir ödül almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Marmara Üniversitesi'nin Kariyer Merkezinde Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen İlham Verenler etkinliğinde gençler tarafından Yılın İş İnsanı ödülüne layık görüldüm. İş dünyasında adımızı duyurmak, değer yaratmak ve insanlara ilham vermek her zaman önceliğimiz oldu. Bu ödül, yaptığımız işin, emeğimizin ve tutkumuzun bir yansıması. Ancak, başarı, tek bir kişinin değil, bir ekip ruhunun ürünüdür. Benimle birlikte çabalayan, çalışan ve emek sarfeden nlksoft Aileme teşekkür ediyorum. Hep birlikte başarı dolu daha nice yıllara’’ diye konuştu.   Başarılı girişimcinin kurucusu olduğu NLKSOFT, 16 Ekim’de düzenlenen Güvenilir Ürün Zirvesi’nde de ‘En Güvenilir Teknoloji Projesi’ ödülünü almıştı.    
Gençler İçin İyilik Derneği’nin düzenlediği ‘Yaşama Sanatı’ programında, gençler tarafından ‘Yılın Enleri’ seçildi. Yılın İş İnsanı ödülü, başarılı yazılımcı Nalan Kurt’a verildi

Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen Geleceğimin Sorumluluğu; “Yaşama Sanatı” programında gençler tarafından  “Yılın En’leri” seçildi. 13 kişinin ödüllendirildiği etkinlikte Yılın İş İnsanı ödülü başarılı yazılımcı Nalan Kurt ’a verildi.

 

Gençler İçin İyilik Derneği tarafından Marmara Üniversitesi Kariye Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen Geleceğimin Sorumluluğu; “Yaşama Sanatı” Ödül töreni, 15 Kasım 2023 Çarşamba günü, , Marmara Üniversitesi İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bu sene ikinci kez düzenlenen “Geleceğimin Sorumluluğu; Yaşama Sanatı” yarışmasına tüm Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin hazırladığı 552 proje katıldı. 20 projenin finale kaldığı yarışmada  Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisi Elif Selin Türk, “Yaşama Sanatı Animasyon Filmi” ile yarışmanın birincisi oldu
 
GENÇLERİN SEÇİMLERİYLE “YILIN ENLERİ ÖDÜL TÖRENİ”
 
Gençler İçin İyilik Derneği , gençlerin sadece projelerini değil, seçimlerini de bilmek istedi ve bunun üzerine “Yılın En’leri” oluşturuldu. Üniversite gençleri ve dernek toplamda 13 kişiy çeşitli alanlarda “Yılın Eni” olarak belirledi. Yazılım alanında başarılı çalışmaları olan NLKSOFT Kurucusu Nalan Kurt ‘’Yılın İş İnsanı’’ ödülünü almaya hak kazandı. Programda konuşan Nalan Kurt Harika bir programda harika bir ödül almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Marmara Üniversitesi'nin Kariyer Merkezinde Gençler İçin İyilik Derneği tarafından düzenlenen İlham Verenler etkinliğinde gençler tarafından Yılın İş İnsanı ödülüne layık görüldüm. İş dünyasında adımızı duyurmak, değer yaratmak ve insanlara ilham vermek her zaman önceliğimiz oldu. Bu ödül, yaptığımız işin, emeğimizin ve tutkumuzun bir yansıması. Ancak, başarı, tek bir kişinin değil, bir ekip ruhunun ürünüdür. Benimle birlikte çabalayan, çalışan ve emek sarfeden nlksoft Aileme teşekkür ediyorum. Hep birlikte başarı dolu daha nice yıllara’’ diye konuştu.
 

Başarılı girişimcinin kurucusu olduğu NLKSOFT, 16 Ekim’de düzenlenen Güvenilir Ürün Zirvesi’nde de ‘En Güvenilir Teknoloji Projesi’ ödülünü almıştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.